Έχει 2 εβδομάδες που αγόρασα το κινητό. Μπορώ να κάνω κάτι?
Τι ακριβως σκέφτεσαι? Μέχρι και 14 μέρες απο την ημέρα αγοράς (αν είναι μέσω internet) έχεις νόμιμο δικαίωμα υπαναχώρησης. Αλλα δεν κατάλαβα, αυτό θέλεις?
Δεν έχω κάποιο άλλο θέμα με το κινητό, εκτός από αυτό που ανέφερα..Αν ξέρετε να μου προτείνεται κάποιον τρόπο να το φτιάξω ρώτησα.
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα βρε....
Προφανώς είναι κάποιο Bug στην τρέχουσα Version της ROM που φοράει η συσκευή σου, και στην επόμενη αναβάθμιση προφανώς θα το λύσουν.
Έτσι και αλλιώς ουσιαστικά δεν είναι κάποιο πρόβλημα που δεν σου επιτρέπει την χρήση της συσκευής σου..
Να την χαρείς λοιπόν και αναμονή για το επόμενο update...
Root έχεις στο κινητό?
Αν Ναι, για απενεργοποίηση αυτόματης διόρθωσης: θα κατεβάσεις το Terminal Emulator απο Play store κ το κάνεις εγκατάσταση. Μετά το τρέχεις και γράφεις su κ πατάς enter. Θα σου ζητήσει δικαιώματα, τα δίνεις. Στην από κάτω γραμμή που θα σε πάει γράφεις: settings put secure spell_checker_enabled 0 και πατάς enter. Το τελευταίο γράμμα είναι ο αριθμός μηδέν. Επανεκκίνηση το κινητό και είσαι οκ.
@MIUI_ART Δημήτρη μπορείς να δώσεις ένα Link να κατεβάσει το adb στον υπολογιστή της? @eleny θα κατεβάσεις το adb και θα το βάλεις στο C:\ του υπολογιστή σου ,Θα πας να ενεργοποιήσεις το usb debugging απο τις επιλογές για προγραμματιστές (πας στις ρυθμίσεις, about phone και πατας πολλές φορές πάνω στο Miui Version. Μετά πας ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις,επιλογές για προγραμματιστές)
Θα κατεβάσεις απο τον @George Kaggelaris το αρχείο Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
και θα κάνεις εγκατάσταση τους drivers για MEDIATEK (ΕΠΙΛΟΓΉ 4)
Θα συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή σε θύρα Usb 2.0 καλύτερα
Θα μπεις στο C:\adb Θα κρατήσεις πατημένο το SHift και θα πατήσεις δεξί κλίκ μέσα και θα πατήσεις Open command promp here (Στα ελληνικά δε ξέρω πως το λέει).
αφου ανοίξει το Command prompt θα γράψεις: adb shell και πατάς enter
μετά θα γράψεις: settings put secure spell_checker_enabled 0 (το τελευταίο είναι μηδέν) και πατάς enter
κάνε επανεκκίνηση το κινητό και κλείσε το παραθυρο cmd στον υπολογιστή
Διορθώστε με λίγο οι πιο έμπειροι για τα σχετικά της σύνδεσης και τι παράθυρα μπορεί να της εμφανίσει κτλ γιατί δε τα θυμάμαι τώρα.