Καλησπέρα σας, χρειάζομαι τα φώτα σας επειγόντως! καταρχήν να ζητήσω συγνώμη αν πιθανόν υπάρχει ήδη παρόμοιο θεμα, αλλα με λίγο έλεγχο που έκανα δεν κατάφερα κάτι... Και δυστηχώς δεν έχω αλλη συσκευή και ειναι και της δουλειάς οποτε καιγομαι! έχω λοιπόν το 3s, το είχα με ελληνική stable έκδοση απο εσάς εδώ. Είχα προβλήματα όμως με το βασικο να μην δούλευε το mobile internet. έτσι αποφάσισα να κάνω ενημέρωση κατεβάζοντας την τελευταία εκδοση του μαρτίου και να κάνω με τον εύκολο τρόπο (μέσω του προγράματος αναβάθμισης απο το κινητό). ξεκίνησε και αφου μου ζήτησε επανεκίνηση του έκανα. Μετά άρχισε την διαδικασία και το άφησα. μετα είχε κλείσει η οθόνη και δεν έκανε τιποτα... το εκλεισα λοιπόν με πατημένο το κουμπί και εκτοτε φορτώνει μια μπάρα και κανει επανεκίνηση μετα απο λιγο και ξανα και ξανα. Δοκίμασα με recovery οπως είδα σε εναν οδηγο αλλα τζίφος... έκανα και το αλλο που βάζεις τον υπολογιστή σε test mode προχωράω και ενώ το διαβάζει κανονικά σε download mode (αν και στην οθόνη του κινητου δεν δείχνει τπτ στο device manager το δείχνει κανονικα) μου βγάζει σφάλμα στην com10... σώστε με όποιος μπορεί!!
κόλησε το κινητο μου σε loop απο λαθος στην αναβάθμιση [SOLVED]
- Διορθώθηκε
- Redmi 3S
-
-
-
μπήκα σε ενα μενου team win recovery project πορτοκαλί με διάφορες επιλογές (install, wipe, backup....)
-
Βρε... σου είπα το - (κάτω)
Λοιπόν μπες σε reboot και μέσα πάτα bootloader..
Εκεί θα κάνεις έλεγχο bootloader για να είμαστε σίγουροι ότι το κινητό δεν κλείδωσε..
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr
Απλά δώσε τις εντολές του οδηγού.. τπτ άλλο. -
Με συγχωρείς δεν το πρόσεξα καλά! λοιπόν τοέκανα και ναι μπαίνει σε fastboot και ναι είναι ξεκλείδωτο
-
-
λοιπόν πρώτον δεν βλέπει το κινητο sto device manager βγάζει ερωτηματικο MTP. Δευτερον στο wipe να κάνω advance wipe, format data ή swipe to factory reset?
-
Πήγαινε δεξί κλικ update manually και διάλεξε MTP Device από εκεί και θα στο αναγνωρίσει που θα πάει.
-
Κάνε μονο factory reset και δες αν το ολοκληρωνει.
Για να το δει κάνε κατάργηση του οδηγού και ξανα δοκιμασε.. -
Υπόψιν ανοιχτό το κινητό για να στο αναγνωρίσει. Απλά λεω.
-
-
Exactly George!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0