η ουσια ειναι γιατι να μπαινουμε σ αυτη τη διαδικασια.μια το ενα μια το αλλο. καθε φορα θα ανοιξει δεν θα ανοιξει.θα κλειδωσει δεν θα κλειδωσει.δε λεω μικροπροβληματα και διορθωσεις θα υπαρχουν.αλλα οχι να εισαι με το αγχος του μπριγκαρισματος συνεχεια.μαλλον για lineage και βλεπουμε.φτιαχνουμε το ενα προβλημα με το recovery και δημιουργουμε αλλο κλειδωνοντας τον bootloader.καθε φορα που ανοιγει το τηλ. δεν συγχρονιζει με mi.αντε παλι κλεισε το xiaomi ass.. app και φτου κι α π την αρχη.
Μηπως κάτι δεν έχω καταλάβει εγώ σωστά.Αν είμαι οφλαιν και μου στείλουν στο viber ένα μήνυμα,όταν μπω πχ με wifi θα πρέπει να μου έρθει ειδοποίηση αμεσως ή πρέπει να ανοίξω την εφαρμογη για να το δω?
όταν μπω πχ με wifi θα πρέπει να μου έρθει ειδοποίηση αμεσως
Αυτό ακριβώς, αρκεί να έχεις δώσει και τα κατάλληλα δικαιώματα για να γίνεται αυτό.
Λοιπον,από τον οδηγό που μου εδωσες,δεν ήξερα μόνο το 8 για το κλείδωμα των εφαρμογών.Ισως αυτό να φταίει γιατί καθαρίζω συνέχεια τις ανοιχτές εφαρμογές με το Ξ και ύστερα Χ.Νόμιζα ότι αφού την έχω στο autostart θα ξεκινήσει ξανά μονη της.
καλημερα και καλη γιορτες για ολους. στο natrium με την 7.3.30 την ελληνικη ουτε σε αυτην συνχρονιζει το mi cloud στην φραγη κλησεων λεει συνεχεια απετυχε και προσπαθει συνεχεια.