Τελικά πέρασα στην fixed 7.4.6 για gemini (mi5) με FC αφού πήρα backup τοπικά τις εφαρμογές (για επαναφορά). Ναι η 7.4.6 beta είναι μακράν καλύτερη από την 8.2.10 stable στην οποία δεν παίζει sms 160 (δεν με νοιάζει), ΑΛΛΑ είχα σοβαρό πρόβλημα να σκρολάρω στο folder των εφαρμογών του Nova Launcher στα tabs που έχω!!! και γινόταν μόνο από ;άκρη σε άκρη ή από περιοχή που δεν υπήρχαν icons εφαρμογών. Η μπαταρία φαίνεται καλή πλέον και μάλλον πλησιάζει τις 5,5 ώρες sot.
[XTRV-7.4.6] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 9/4 23:55)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Υπαρχει καποιος άλλος που να εχει θεμα με 3rd party apps καιρου? Συγκεκριμενα με τα widgets να μην κανουν update και γενικα να παγωνουν και να μην μπορεις να επιλεξεις τιποτα σε αυτα? Αυτο κανει σε μενα μετα απο περιπου 1μιση ωρα αφοτου το βαλω
=============== Απρ 9th 2017, 9:59pm ===============
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H soulg έγραψε:
- Δεν συγχρονίζει προς το παρόν.Προσπαθεί συνεχώς αλλά ανεπιτυχώς να κάνει συγχρονισμό sms και ιστορικό κλήσεων. Πιθανόν να είναι και πρόβλημα των server της MI.
Αν πάλι δεν συμβαίνει αυτό, ίσως να φταίνε οι servers και κάποια στιγμή θα συγχρονίσει μόνο του.
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein -
Περάστηκε το fix στο mi5. Google play και συγχρονισμός κομπλέ. Εξαιρετική ρομ!
Ο/H BanditGR έγραψε:
Για όσους δεν συγχρονίζουν από Mi Cloud, μπορούν να κοιτάξουν στο Mi λογαριασμό τους μέσα από το κινητό τι γράφει στις ρυθμίσεις των SMS και ιστορικού κλήσεων ? Αν γράφει ότι δεν ανιχνεύτηκε SIM, η λύση είναι να γίνει stop το Xiaomi SIM Activate Service system app, να μπει η συσκευή σε airplane και πάλι πίσω. Τότε το cloud θα δει σωστά τη SIM. Είχα το ίδιο πρόβλημα.Αν πάλι δεν συμβαίνει αυτό, ίσως να φταίνε οι servers και κάποια στιγμή θα συγχρονίσει μόνο του.
Για πείτε ακριβώς τη διαδρομή γιατί δεν τη βρίσκω αυτή τη ρύθμιση -
-
-
-
Ο/H kotsokale έγραψε:
@MIUI_ART κάποιες μεταφράσεις όπως πχ η αναζήτηση, διωρθοθηκαν. Με τις υπόλοιπες τι θα γίνει; Υπάρχει πλάνο και για αυτές; Γιατί είναι αρκετές.
Σταδιακά όλα θα μεταφραστούν. -
Μηπως τελικα υπαρχει λυση για το προβλημα που δεν ανοιγει το wifi σε mi5 s plus..Εγω τουλαχιστον εχω κανει ολες τις απαιτουμενες διεργασιες εκτος απo factory reset (εφοσον προερχομαι απο την προηγουμενη ρομ).Και εχουν το ιδιο προβλημα 2-3 παιδια ακομα..
-
Ο/H Sothrhsgr έγραψε:
Μηπως τελικα υπαρχει λυση για το προβλημα που δεν ανοιγει το wifi σε mi5 s plus..Εγω τουλαχιστον εχω κανει ολες τις απαιτουμενες διεργασιες εκτος απo factory reset (εφοσον προερχομαι απο την προηγουμενη ρομ).Και εχουν το ιδιο προβλημα 2-3 παιδια ακομα..
Η ROM θα αποσυρθεί και θα βγει νέα διορθωμένη..
=============== Απρ 9th 2017, 11:57pm ===============
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη η διορθωμένη XTRV-7.4.6 ROM για το RedMi Note 4G (Dior).
Ο σύνδεσμος για την λήψη βρίσκεται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
Ο/H markito έγραψε:
Περάστηκε το fix στο mi5. Google play και συγχρονισμός κομπλέ. Εξαιρετική ρομ!
Ο/H BanditGR έγραψε:
Για όσους δεν συγχρονίζουν από Mi Cloud, μπορούν να κοιτάξουν στο Mi λογαριασμό τους μέσα από το κινητό τι γράφει στις ρυθμίσεις των SMS και ιστορικού κλήσεων ? Αν γράφει ότι δεν ανιχνεύτηκε SIM, η λύση είναι να γίνει stop το Xiaomi SIM Activate Service system app, να μπει η συσκευή σε airplane και πάλι πίσω. Τότε το cloud θα δει σωστά τη SIM. Είχα το ίδιο πρόβλημα.Αν πάλι δεν συμβαίνει αυτό, ίσως να φταίνε οι servers και κάποια στιγμή θα συγχρονίσει μόνο του.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα