Ρε παιδιά όταν έχω εισερχόμενη κλήση πέφτει το πολύ στο 3λεπτο, ξέρει κανείς γιατί?? Ενώ αν έχω κλήση μέσω viber πχ δεν πέφτει η κλήση!
Κλείνει η κλήση μου
-
-
Έγινε μεταφορά στη σωστή κατηγορία.
Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από το "Σχετικά με το τηλέφωνο" να δούμε τι ROM έχεις; -
Καλησπέρα φίλε μου οκ σου επισυνάπτω τώρα
=============== Απρ 10th 2017, 3:28pm ===============
Δεν επισυνάπτω δεν μπορώ οπότε στα γράφω
Έκδοση Android 6.0MRA58K
Έκδοση MIUI 8.1.2.0 GLOBAL ΣΤΑΘΕΡΉ (ΜΒFMIDI)
Έκδοση βασικού φάσματος Moly. Lr11.w1603.md.mpv13.18.p50
Έκδοση kernel 3.18.22+
Ram 3gb, 32gb decacore 2.11 -
-
Κομμένη από Micro με κλιψακι γιατί τα Xiaomi δεν παίρνουν nano Sim οπότε την εβαλα σε πλαίσιο
=============== Απρ 11th 2017, 8:50pm ===============
Φίλε είδες την απάντηση μου?? -
Έχεις τη δυνατότητα να την δοκιμάσεις και σε άλλο κινητό;
-
Τι αν λειτουργεί η αν κόβεται η κλήση όπως εδώ?? Να πάρω μια καινούρια να τελειώνει δλδ αντικατάσταση?? 2
-
Δες πρώτα αν έχεις πρόβλημα και σε άλλο κινητό αλλά συνήθως οι κομμένες δημιουργούν αργά η γρήγορα προβλήματα.
-
Οκ φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ!
=============== Απρ 13th 2017, 7:21pm ===============
Ξέχασα να σου πω φίλε πως σαν νανο σιμ σε προηγούμενο κινητό λειτουργούσε κανονικά σε z5 και m4 συγκεκριμένα. -
Ο/H Billy JesusJunior Rdt έγραψε:
Ξέχασα να σου πω φίλε πως σαν νανο σιμ σε προηγούμενο κινητό λειτουργούσε κανονικά σε z5 και m4 συγκεκριμένα.
Ειδικά οι αντάπτορες έχουν καταστρέψει πολλά κινητά - σπάζοντας τα Pin από το SIM tray -
Παιδιά μην βάλετε ποτέ αντάπτορα για SIM γιατί εγώ ακόμη κλαίω τα λεφτά που είχα δώσει για επισκευή σε ολοκαίνουργια συσκευή αφού την πρώτη μέρα κιόλας έσπασα τα PIN μέσα στην συσκευή.
-
Ωχ παιδιά και όταν μιλάω από εφαρμογές viber what's δεν κλείνει ποτέ πρέπει να την αλλάξω άμεσα.
=============== Απρ 15th 2017, 9:41pm ===============
Ρε παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος άλλαξα σιμ και πάλι τα ίδια κόβεται η κλήση... Πρέπει να πάει services??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα