Redmi 4X - Εγκατάσταση Ελληνικής
-
-
Θα πρέπει να επιλέξεις εσύ επί τούτου να τον κλειδώσεις με το miflash επιλέγοντας clean all and lock, εντούτοις δεν βλέπω το λόγο.
-
@kostisgr Μην το κλειδώνεις αν δεν έχεις άδεια ακόμα, έχουμε δει πολλά μετά από αναβάθμιση να γίνονται brick.
-
-
Δεν είναι τίποτα δύσκολο. Θα τα καταφέρεις! Ότι πρόβλημα προκύψει, εδώ θα είμαστε!
-
-
Προχώρα βρε με twrp και ελληνική, αφού είσαι ήδη ξεκλείδωτος!
-
Εντάξει ευχαριστώ.
-
Καλησπερα παιδιά, έχει περάσει κανείς μέχρι τώρα την ελληνική στο redmi 4x;
Αντιμετώπισε κάποιος προβλήματα;
Εμένα ήρθε με global stable 8.2.0.2.
Με bootloader κλειδωμένο. Το τσεκαρα και από το dev. Options και με την άλλη μέθοδο που παρουσιάζεται εδώ στο φορουμ. (Με το αρχείο που κατεβάζουμε από το φόρουμ).
Είδα αρκετούς να λένε ότι η ρομ αυτή δεν είναι official αλλά ρώτησα και στο φορουμ της xiaomi και μου είπαν ότι αφού είναι κλειδωμένο το bootloader είναι official.
Φαντάζομαι μόνο να περιμένουμε και να δούμε μπορούμε.
Τέλος τι λέτε να κάνω; Να περάσω ελληνική;
Έχει και τώρα ελληνικά αυτή η global που έχει οπότε το ουσιαστικό ερώτημα ειναι.. θα δω κάποια διαφορά στο 4x σε θέμα επιδόσεων η δεν αξίζει να ασχοληθώ (ξεκλείδωμα κλπ) και καλύτερα στην global και με ota updates; -
Ο/H John8 έγραψε:
Είδα αρκετούς να λένε ότι η ρομ αυτή δεν είναι official αλλά ρώτησα και στο φορουμ της xiaomi και μου είπαν ότι αφού είναι κλειδωμένο το bootloader είναι official.
Φαντάζομαι μόνο να περιμένουμε και να δούμε μπορούμε.
Τέλος τι λέτε να κάνω; Να περάσω ελληνική;
Έχει και τώρα ελληνικά αυτή η global που έχει οπότε το ουσιαστικό ερώτημα ειναι.. θα δω κάποια διαφορά στο 4x σε θέμα επιδόσεων η δεν αξίζει να ασχοληθώ (ξεκλείδωμα κλπ) και καλύτερα στην global και με ota updates;
Είδα τη συζήτηση που λες και την απάντηση του Super Moderator
Εγώ θεωρώ πως η πιο σοβαρή κοινότητα είναι η δική μας. Και επίσης θεωρώ πως η "χωριάτικη" απάντηση του, αν είναι κλειδωμένο είναι official αλλά έτσι ρομ δεν βγήκεείναι τουλάχιστον απερίσκεπτη για mod !!!
Εγώ σου λέω πως δεν θα πάρει ποτέ ota επειδή δεν είναι official. Μερικά παιδιά είπαν μπας και είναι κανένα ρώσσικο πείραμα και κυκλοφόρησε βασισμένο σε official αλλά σίγουρα όχι επίσημη ρομ.
Και ναι με ελληνική θα δεις διαφορά. Αρκετή? Μπορεί και όχι
Αλλά ένα 10% το θεωρώ στανταράκι
Πριν πάρεις όμως άδεια για ξεκλείδωμα και κατεβάσεις όλα όσα θες για να είσαι έτοιμος, μην προσπαθήσεις να αλλάξεις ρομ -
Καταλαβα..
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Ναι, ακόμα δεν κάνω τίποτα.. έχω ακόμα διάβασμα εδώ στο φόρουμ.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι οι οδηγοί του φόρουμ είναι τόσο αναλυτικοί που θα το δοκιμάσω σίγουρα.
Βλέπω ότι υπάρχει κ πολύ βοήθεια μεταξύ τον μελών οπότε..
Ευχαριστώ και πάλι και συγχαρητήρια για το φόρουμ -
Καλησπέρα,
Το δικό μου φοράει την 8.2.0.2 και ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Μπορώ να προχωρήσω στην εγκατάσταση της ελληνικής ρομ άφοβα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα