Redmi 3S και νέα developer 7.4.6 - Προβλημα με μαύρη οθόνη
- Επεξεργασία
- Redmi 3S
-
-
-
Σε ευχαριστώ που απάντησες φίλε μου τόσο γρήγορα.
Κάνω αναβάθμιση κάθε εβδομάδα οπότε θα πρέπει να είχα τη προηγούμενη έκδοση.
Την αναβάθμιση την έκανα από το κινητό όταν μου το ζήτησε. -
-
Την παίρνει μόνο του την αναβάθμιση η την περνάς εσύ???«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
Τη παίρνει μόνο του και εμένα απλώς μου ζητάει να κάνω επανεκκίνηση για να λειτουργήσει με τη καινούρια.
Δεν ξέρω αν την έκανα μέσω TWRT δεν ξέρω καν τι είναι αυτό. Την κατεβάζει και μου λέει να κάνω επανεκκίνηση. -
Περίμενε λίγο... θα σου πει τι να κάνεις ο @George Kaggelaris...«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
Όταν λες δεν ανοίγει; Βγάζει το Mi Logo και κολλάει εκεί;
Λογικά, δεν είχες xtrv αλλά κάποια official για αυτό σου έκανε αυτόματα το κινητό αναβάθμιση.
Αν σβήσεις το κινητό και πατήσεις τα πλήκτρα Volume Up και Power που σε πηγαίνει; -
Καλημέρα.
Έχω ένα Redmi 3S Pro και κατέβηκε χθες η εβδομαδιαία dev αναβάθμιση.
Έκανα πριν λίγο επανεκκίνηση και μόλις ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση έσβησε το τηλέφωνο και δεν ανοίγει με τίποτα.
Μαύρη οθόνη και δεν αναταποκρίνεται σε power+vol up ούτε σε power+vol down.
Έχει κανείς καμιά ιδέα πώς να το επαναφέρω???
Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα. -
Ο/H manol80 έγραψε:
Την παίρνει μόνο του την αναβάθμιση η την περνάς εσύ???
-
Βλέπω ότι αναφέρθηκε και από άλλο μέλος με Redmi 3s αυτό το πρόβλημα. Το ερευνούμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα.
Δες εδώ:
Μαύρη οθόνη σε Redmi 3S Pro
Ούτε καν φόρτιση δεν δείχνει να δέχεται (δεν ανάβει το led όταν συνδέω φορτιστή).
=============== Απρ 8th 2017, 10:45am ===============
Μετά από δέκα δευτερόλεπτα πατημένα power+vol up ή power+vol down, κάνει μία δόνηση και τίποτε άλλο (η οθόνη παραμένει μαύρη).
Μετά από δέκα δευτερόλεπτα πατημένα μόνο το power, κάνει μία δόνηση, και μετά από μερικά δευτερόλεπτα ακόμα κάνει ακόμα 2 δονήσεις και τίποτε άλλο (η οθόνη παραμένει μαύρη). Τότε μόνο ανάβει και το led φόρτισης με συνδεδεμένο φορτιστή. Σε Laptop όμως δεν το βλέπει σαν συσκευή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα