volume - και power. Σόρρυ.
Χάθηκα στις αναβαθμήσεις... Βοήθεια γιατί τα έκανα μαντάρα [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Αν κατάλαβα καλά:
Πάτησα ταυτόχρονα volume down + power --> μπήκα σε fastboot mode με το αντίστοιχο λογότυπο
Ξαναπάτησα volume down + power μου έβγαλε στηγμιαία μια μαύρη οθόνη και ξανά το εικονίδιο του fastboot mode.
Αυτό έλεγες; -
όχι volume - και power. Εκεί θα σου βγάλει μενού και θα πατήσεις το download να δεις τι κάνει.
-
Μα το volume- power με βάζει σε fastboot... Δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο μενού που λες...
-
το πάνω βελάκι και το power.
-
-
@Artakianos λογικά αν κρίνω από την έκδοση miui που έχεις πρέπει να είναι κλειδωμένο το edl Mode. Άνοιξε ένα παράθυρο εντολών και δώσε την εντολή adb reboot edl και πες μας τι γίνεται. Αν είναι κλειδωμένο το edl, περιμένεις το ξεκλείδωμα του bootloader.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
error: device '(null)' not found
στην εντολή adb devices δεν μου εμφανίζει καμία συσκευή... Ακόμα και με fastboot τα ίδια...
=============== Απρ 8th 2017, 9:55pm ===============
Άκυρο... Είχα ξεχάσει το usb debugging..
Λοιπόν, αφού εκτέλεσα αυτή την εντολή έκανε απλά reboot το τηλέφωνο. Τι σημαίνει αυτό doc; -
-
Ότι είναι κλειδωμένο το edl. Αναμένεις την έγκριση για το ξεκλείδωμα του bootloader.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
George με αντιγράφεις! Χαχαχαχαχ!
-
Ευχαριστώ πολύ ρε παιδες!!
Η αλήθεια είναι ότι μου την έχει βαρέσει λίγο γιατί είναι αυτό που λέμε πήγα για μαλί και βγήκα κουρεμένος...
Ελπίζω να μπορώ να το επαναφέρω γιατί αλλιώς το τηλέφωνο μου είναι άχρηστο...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0