Διαφήμιση

Redmi 3S δεν αναγνωρίζει την micro SD 32GB

• Redmi 3S δεν αναγνωρίζει την micro SD 32GB

Καλησπέρα, έχω μια 32αρα μνήμη στο κινητό Redmi 3S της κόρης μου, όταν τοποθετήθηκε την έβλεπε μια χαρά, μετά από 2 μήνες πλέον δεν την βλέπει, ο υπολογιστής την βλέπει κανονικά, βλέπω και τα περιοχόμενα μέσα, πείρα backup τα αρχεία, στη συνέχεια προσπαθώ για format η διαγραφή τομέα δίσκου και δεν με αφήνει, μου βγάζει μήνυμα ότι έχει προστασία εγγραφής.

Την μνήμη την έβαλα και στο Redmi Note 4, την βλέπει κανονικά αλλά δεν μπορώ να διαγράψω τίποτα απο μέσα ή να προσθέσω

Υπόψιν δοκίμασα την διαδικασία με το regedit και στο μητρώο των windows 10 δυστυχώς τίποτα, έχω τσεκάρει και το διακοπτάκη του αντάπτορα να μην είναι στο Lock, ίδιο αποτέλεσμα, δοκίμασα και χωρίς τον αντάπτορα, χρησιμοποιώ ενα moulti reader USB, δοκίμασα μια 8αρα που έχω και όλα κανονικά.

Κάποια ιδέα υπάρχει;
      Images
      • Screenshot_1.png

58,43 kB, 492×248, viewed 185 times
    • Ωχ!! Ωχ!! μη μου γράφεις τέτοια πράματα!!!! ;(
      Είχα αγοράσει μια 128αρα από ebay δεν άντεξε 1 μήνα βγήκε off στο δικό μου κινητό Redmi Note 4, αλλά όπως αποδείχτηκε αργότερα ήταν μούφα η μνήμη και τώρα η 32αρα της κόρης δούλεψε 13 μήνες σε άλλο κινητό χωρίς πρόβλημα και στο Redmi 3S δούλεψε περίπου 2 μήνες....
    • Διαφήμιση