Ναι αλλά και αυτό μέσω fastboot θα το δούμε
Πρόβλημα: η οθόνη κλειστή το κινητό λειτουργεί [SOLVED]
- Διορθώθηκε
- Redmi 3S
-
-
@mixaliscy Αν αναφέρεσαι στο κινητό του @ntalkos Έχει μαύρη οθόνη κλειδωμένο bootloader και κλειδωμένο edl χωρίς άδεια ξεκλειδωματος.
-
ΟΚ...θα το κανονίσω αλλιώς, αρκεί να μπει να μας πει τι έχει κάνει
-
@NasDriver Μπήκα εγώ χτες αυτά που έγραψα πιο πάνω το πρόβλημα έγινε μετά από αναβάθμιση της xiaomi.
-
Στην τελευταία 7.4.6, ναι, έχει συμβεί και σε άλλες συσκευές
-
Ο/H derveni έγραψε:
Αν αναφέρεσαι στο κινητό του @ntalkos Έχει μαύρη οθόνη κλειδωμένο bootloader και κλειδωμένο edl χωρίς άδεια ξεκλειδωματος.
Αυτό έλεγα αν το δεχτεί
Το μαύρη οθόνη δεν μας ενδιαφέρει. Αφήνεις πατημένο το power μόλις κάνει δόνηση πατάμε το volume - και μπήκαμε Fastboot. Το συνδέουμε σε υπολογιστή και δεν ξανααγγίζουμε το κινητό. -
@mixaliscy Το ξέρω βρε Καρντάση το έκανα χτες τσεκ μέσω TeamViewer συμφωνώ μαζί σου για την άδεια, αυτό να κάνει η αλλιώς καλώδιο, αλλά προκρίνεται το πρώτο σενάριο για αποφυγή ταλαιπωρίας.
-
Έτοιμο και αυτό...μας παίδεψε λίγο αλλά τελικά παραδόθηκε
Τώρα κάνω την αναβάθμιση στην τελευταία ρομ
Για την ιστορία, τελικά μπήκε σε edl mode σε υπολογιστή με windows 7 με έτοιμο καλώδιο ως εξής:
1. Συνδέουμε το καλώδιο deep flash cable στον υπολογιστή
2. Πατάμε και κρατάμε πατημένο το κουμπί βραχυκυκλώματος (ή έχουμε ενωμένα τα καλώδια πράσινο-μαύρο αν δεν έχουμε κουμπί)
3. Πατάμε και κρατάμε πατημένα τα κουμπιά volume down & power για να μπούμε σε fastboot mode
4. Συνδέουμε το καλώδιο στο κινητό
5. Μόλις ακούσουμε τον ήχο εντοπισμού συσκευής αφήνουμε το κουμπί (ή αποσυνδέουμε τα καλώδια πράσινο-μαύρο αν δεν έχουμε κουμπί)
6. Αφήνουμε τα κουμπιά volume down & power
Λογικά θα μας εμφανίσει την συσκευή ως θύρα COM - QDLoader 9008
Κάνουμε flash με το miflash την fastboot rom -
@NasDriver Το κινητό του @ntalkos είναι σωστά ? Αυτό καταλαβαίνω μπράβο Ανέστη την πάσα την έκανα εγώ δεν σου είπε ο Λάμπρος
-
-
Μου το είπε...ευτυχώς ήταν Αθήνα και είχε χρόνο να βρεθούμε πριν φύγει για Πάσχα
-
Καλημερα σε όλους.
Το κινητό είναι πλέον up and running. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του φόρουμ που έδειξαν τρομερή διάθεση για βοήθεια και που βοήθησαν όντως παρά πολύ.
Για δε τους φίλους @derveni και @NasDriver δεν βρίσκω λόγια για τον ζήλο που έδειξαν. Μπορεί να πει κανείς ότι πιο πολύ έτρεξαν οι ίδιοι παρά εγώ που είχα το πρόβλημα..
Χαιρετώ.
Καλή Ανάσταση σε όλους
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0