Καλημερα κι απο εμενα. Θελω να ρωτησω 1 - 2 πραγματακια για θεματα σε Ελληνικες rom. Οταν ειχα τις 2 πρωτες (ψευτοκινεζικη και official χωρις τα Ελληνικα) το google now ανοιγε κανονικα με παρατεταμενο στο home button, αφου εβαλα την πρωτη 8.2.2.0. και τωρα την 7.4.6 δεν μου ανοιγει ποτε! Και επισης νομιζω οτι με την 7.4.6 οτι φωρτιζει λιγο πιο αργα, κατα τ αλλα η συσκευη παει σφαιρα και εχει πολυ καλη αυτονομια (ολα ανοιχτα παντα wifi, bluetooth, δεδομενα, ειδοποιησεις) και γενικα δεν εχω καποιο περιορισμο σε καμια εφαρμογη και με 30-40 λεπτα παιχνιδι καθε μερα κραταει σιγουρα 1μιση μερα! Με τα ιδια ακριβως δεδομενα χειριζομουν και το s7 και δεν εβγαζε μερα.
Και επισης μερικα δικα μου συμπερασματα μετα απο εναμιση μηνα χρησης. Νομιζα οτι μετα απο στο s7 θα εκανα μεγαλο συμβιβασμο αγοραζοντας το mi5s (εδωσα το s7 τον Φεβρ. και περιμενοντας να παραγγηλω το s8 ειπα να αλλαξω για λιγο στρατοπαιδο να δω και κατι αλλο εκτος απο samsung), αλλα με αυτο την πατησα!! Ειναι σφαιρα, ομορφο, με γαματη καμερα (δεν πιστευα σε καμια περιπτωση οτι ειναι κοντα σ αυτη του s7, αλλα με διαψευσε) και αυτονομια!! Αυτο που πραγματηκα μ εχει ξενερωσει ειναι δεν εχει gorilla (φτηνιαρικη κινηση), το τζαμακι δεν καθεται καλα και χανει λιγο στο αγγιγμα. Για τα λεφτα του νομιζω οτι ειναι κορυφη!!
Και επισης μερικα δικα μου συμπερασματα μετα απο εναμιση μηνα χρησης. Νομιζα οτι μετα απο στο s7 θα εκανα μεγαλο συμβιβασμο αγοραζοντας το mi5s (εδωσα το s7 τον Φεβρ. και περιμενοντας να παραγγηλω το s8 ειπα να αλλαξω για λιγο στρατοπαιδο να δω και κατι αλλο εκτος απο samsung), αλλα με αυτο την πατησα!! Ειναι σφαιρα, ομορφο, με γαματη καμερα (δεν πιστευα σε καμια περιπτωση οτι ειναι κοντα σ αυτη του s7, αλλα με διαψευσε) και αυτονομια!! Αυτο που πραγματηκα μ εχει ξενερωσει ειναι δεν εχει gorilla (φτηνιαρικη κινηση), το τζαμακι δεν καθεται καλα και χανει λιγο στο αγγιγμα. Για τα λεφτα του νομιζω οτι ειναι κορυφη!!