Καλησπερα...αγορασα ενα ανταπτορα mhl απο τα Expert για να συνδεσω την οθονη του κινητου μου, εχω τοxiaomi redmi note 4 με την τηλεοραση...τα συνδεσα αλλα...τιποτα!!υποστηριζει το κινητο τετοια λειτουργια?τι πρεπει να κανω??
Πως συνδεω το smartphone xiaomiredmi note4 me antaptora MHL με τηλεοραση μεσω HDMI καλωδιου..το συγκεκριμενο τηλεφωνο υποστηριζει την υπηρεσια MHL???
-
-
Αν έχεις wireless συνδέσου μέσω wireless με την οθόνη.
-
Από όσο γνωρίζω δεν υποστήρίζει MHL το Redmi Note 4.
Υ.Γ.: Μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία. -
Σας ευχαριστω!!!Η ουσία είναι ότι πηγε το 25αρι τζαμπα!!Ειμαι συνρομητης του ΟΤΕ TV και εχω τη δυνατοτητα να το παρακολουθω κ απο το τηλεφωνο η το ταμπλετ,αρκει να υπαρχει ιντερνετ..Ηθελα λοιπον να μπορουσα να μεταφερω την εικονα απο το τηλεφωνο κ σε εκτος σπιτιου τηλεορασεις...
-
Έχει ασύρματη σύνδεση το κινητό με τηλεοράσεις, αρκεί να έχεις tv που να υποστηρίζει αντίστοιχα ασύρματη προβολή.
Ποια τηλεόραση έχεις ? -
Καλημερα φιλε Nasdriver και συγγνωμη για την καθυστερηση...η δικη μου τηλεοραση ειναι η Samsung ue6500 smart tv k συνδεεται ασυρματα οπως μου λες...αν κ οταν συνδεθεις με τα καναλια του ΟΤΕ απο το τηλεφωνο δεν τα φορτωνει...ειναι δυνατον ο ΟΤΕ να καταλαβαινει οτι συνδεεσαι ασυρματα σε αλλη οθονη κ να κοβει το σημα;;Θα καραφλιασω!!!απο την αλλη το θεμα μου ειναι να μπορω να συνδεθω σε εκτος σπιτιου τηλεοραση που δεν ειναι smart tv k εχει μονο εξοδους για hdmi...Δυστηχως μονο οι συσκευες που εχουν τη δυνατοτητα συνδεσης MHL μπορουν να το κανουν...κυριως Sumsung k sony...Ηταν κ η πρωτη μου απογοητευση απο το xiaomi redmi note4...
-
Ο/H kosif78 έγραψε:
αν κ οταν συνδεθεις με τα καναλια του ΟΤΕ απο το τηλεφωνο δεν τα φορτωνει...ειναι δυνατον ο ΟΤΕ να καταλαβαινει οτι συνδεεσαι ασυρματα σε αλλη οθονη κ να κοβει το σημα;;Θα καραφλιασω!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0