[XTRV-7.4.13/14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/4 16:12)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Χρόνια πολλά σε όλους με υγειά,
εγώ να κάνω πάλι την ερώτηση που κάνω στις τελευταίες ρομ και απάντηση δεν πήρα ,
που έχει πάει η λειτουργία παιδιού? -
-
-
-
-
Σε 4χ ειδα αργει να κλειδωσει το wifi οταν εχεις καποια περασμενα θεμα ρομ η νουγκατ;
-
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Σε 4χ ειδα αργει να κλειδωσει το wifi οταν εχεις καποια περασμενα θεμα ρομ η νουγκατ;
-
-
Ο/H redSparrow έγραψε:
Την πέρασα και εγώ στο kate. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Κανένα πρόβλημα με επανεκκίνηση σε recovery ή fastboot. Το κινητό δεν κλείδωσε. Κανένα widget δεν εξαφανίζεται. Μέχρι στιγμής super su, δεν παρουσιάζει πρόβλημα (δεν έχω περάσει αυτό που συνιστάται στο πρώτο post). Το μόνο πρόβλημα είναι ένα διπλό μήνυμα κατά την εκκίνηση του κινητού.
Sent from my Xiaomi Redmi Note 3 SE (Kate), using Tapatalk.
Και γω είχα αυτό το πρόβλημα και λίγο που ψαχτηκα βρήκα πως είναι μία εφαρμογή που στέλνει τα bugs στη xiaomi αλλά δεν λειτουργεί σωστά. Τη διέγραψα εντελώς από τις εφαρμογές και όλα καλά.
-
Ο/H Valmans10 έγραψε:
Ο/H redSparrow έγραψε:
Και γω είχα αυτό το πρόβλημα και λίγο που ψαχτηκα βρήκα πως είναι μία εφαρμογή που στέλνει τα bugs στη xiaomi αλλά δεν λειτουργεί σωστά. Τη διέγραψα εντελώς από τις εφαρμογές και όλα καλά.
-
Καλημέρα χρόνια πολλά σε όλους. Σε Kenzo παρατηρώ ότι το δακτυλικο αποτύπωμα δεν δουλεύει πάντα. Και για να δουλέψει πρέπει να κλείσω την οθόνη με το κουμπί στο πλάι κ μετά ξανά δουλεύει. Δηλαδή το κάνει μόνο όταν είναι ενεργή η οθόνη αλλά κλειδωμένο κ όχι πάντα. Το δάκτυλο δε το βλέπει καν εκείνη την ώρα δε είναι ότι δεν το διαβάζει. Και πάλι χρόνια πολλά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0