Δεν έχει παραδώσει η xiaomi Global Source ακόμη για τις redmi 2 συσκευές....Ο/H jimarios έγραψε:
Για redmi 2 ξερουμε ποτε να βγει καμια καινουργια ρομ; εχουμε κανα νεο;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν έχει παραδώσει η xiaomi Global Source ακόμη για τις redmi 2 συσκευές....Ο/H jimarios έγραψε:
Για redmi 2 ξερουμε ποτε να βγει καμια καινουργια ρομ; εχουμε κανα νεο;
Πήγαινε: Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Facebook -Προβολή ειδοποιήσεων-LED ειδοποιήσεις. Το ίδιο κάνε και για το Messenger.Ο/H djsaxsax έγραψε:
Καλησπέρα.η τελευταία developer 7.4.14 όπως και η προηγούμενη δυστηχως στο redmi pro μου δεν μου ανάβει το notification Light ούτε στο messenger ούτε Facebook..... What's up - viper Παίζει κανονικά. Φυσικά έχω δώσει permissions.... Κάνω κάτι λάθος?
![]() Dear MIUI Fans, for this week's update, our developers are continually focusing on system optimizations and bug fixes. Their constant effort is directly against 'insufficient memory allocation' and 'performance lag' that were occurring in recent MIUI versions. I will update this thread in case if there is any new feature which will be introduced in this week's update. Meanwhile, let us hold our breath still, get ready for the launch of Mi 6! Chill out and enjoy. MIUIAddicted. Αραχτοι και lite αλλη μια εβδομαδα.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |