οπα οπα μπήκα twrp και μου έβγαλε το κόκκινο 3.0.2-2 ΓΙΑΤΙ;;;;
Αναβάθμιση απο 8.0.1.0 σε 8.2.1.0 [SOLVED]
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Ο/H DOOM έγραψε:
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H DOOM έγραψε:
-
@DOOM Πάρε μέσα απο το zip της XTRV το recovery.img (ή twrp.img) βάλε την συσκευή σε fastboot mode (Power & Vol -) kai μετα φλάσαρε το TWRP με την εντολή fastboot flash recovery recovery.img
Μόλις βγάλει το οκ γραφεις την fastboot boot recovery.img και μπαίνει στο 3.1.0.0 -
Ο/H Bodai έγραψε:
@DOOM Πάρε μέσα απο το zip της XTRV το recovery.img (ή twrp.img) βάλε την συσκευή σε fastboot mode (Power & Vol -) kai μετα φλάσαρε το TWRP με την εντολή fastboot flash recovery recovery.img
Μόλις βγάλει το οκ γραφεις την fastboot boot recovery.img και μπαίνει στο 3.1.0.0
Να δοκιμάσω να ξαναπεράσω την twrp3.1.0-0-kenzo.img ?
Να δοκιμάσω rename σε twrp.img την 3.1 και add στο zip της ροm; -
-
Ευχαριστώ για την βοήθεια σας παιδιά, ξέρω σας έχω κουράσει με την αναβάθμισή μου...
Μπήκα με 3.1 τώρα τι να δοκιμάσω; -
-
Ο/H dtsilog έγραψε:
@DOOM έβαλες την τελευταία twrp 3.1.0-0;
Δοκίμασε να κάνεις καθαρή εγκατάσταση της rom. Αντέγραψε το αρχείο της rom στην κάρτα sd.
Μπες μέσα στο twrp και πήγαινε wipe-->advanced wipe και τσέκαρε τα όλα εκτός από την sd κάρτα και το usb (φαντάζομαι στον εσωτερικό χώρο δεν έχεις κάτι που χρειάζεσαι). Μετά το wipe πήγαινε reboot-->reboot to recovery, επέτρεψε ότι μήνυμα σου εμφανίσει. Μόλις ξαναμπεί στο twrp πηγαίνεις και κάνεις κανονικά install το αρχείο zip της rom από την sd.
Ποια rom βάζεις;
"Μόλις ξαναμπεί στο twrp πηγαίνεις και κάνεις κανονικά install το αρχείο zip της rom από την sd." waiting..
Ακόμα μου λέει Mi... Μήπως κόλλησε;
Χάρηκα για την συνεργασία παιδιά αλλά μάλλον δεν γουστάρει άλλο πασπάτεμα... -
Μετα το reboot to recovery κόλλησε και δε μπήκε?
-
Οπως είναι Power & Vol + Μέχρι να μπει στο TWRP
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0