Είναι στο android system αλλά, άλλο 26MB στον μήνα και άλλο 130Mb που έχει μέσα και την google
Περίεργη χρήση DATA από το android os
-
-
-
-
Βασικά αλλά δειχνει το data usage του security app ...Αλλά δείχνει το watchdog ...Αλλά δειχνει το data usage στα settings ,...Έχω μπερδεύτει
Sent from my MI 5s using Tapatalk
=============== Απρ 18th 2017, 3:28pm ===============
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αυτό είναι από το deleted apps ?
-
Είμαι με android 5, δεν τις έχω όλες τις επιλογές
-
Το app που σου πρότεινα θα μας δειξει σε ποιους servers "μιλάει" το κινητό σου και όχι μόνο τις εφαρμογές. Ετσι θα δειξει αν τα μηχανήματα ειναι "νόμιμα" ή εχεις πιάσει κάποιον ιο.
-
-
η 1η παρατηρηση ειναι οτι εχεις παρα πολλες εφαρμογές που "ζουνε" απο την κατανάλωση δεδομένων: FB App, Messenger, Viber, Whatsapp, Instagram, Mi Cloud κλπ
-
Ο/H Obiwan έγραψε:
η 1η παρατηρηση ειναι οτι εχεις παρα πολλες εφαρμογές που "ζουνε" απο την κατανάλωση δεδομένων: FB App, Messenger, Viber, Whatsapp, Instagram, Mi Cloud κλπ
Ναι το ξέρω αυτό ...Και επειδή έχω πολλές και τρώω πολλά δεδομένα ...Δεν θέλω το android os να τρώει το 20% απλά κάνοντας τίποτα ...Βασικά μη ξέροντας τι κάνει το android os ....
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Α και επιπλέον το mi cloud sync καθώς και όλα τα Google syncing είναι off δεν ξέρω γιατί τα εμφανίζει
Sent from my MI 5s using Tapatalk
=============== Απρ 19th 2017, 9:28am ===============
UPDATE
Πέρασα την νέα xtrv 7.4.14 και έυχομαι για το καλύτερο θα περιμένω και θα σας ποστάρω αποτελέσματα .
Υ.Γ. η επιλογή Data usage κάτω απο τα personal hotspot έχει φύγει πλέον. Άρα δεν ξέρω πως θα συγγρίνω . -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0