εχω windows 7
δεν μπορω,δεν μπορω
- Διορθώθηκε
-
-
Σε όλα τα Windows ο ίδιος τρόπος ισχύει.
Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Snipping Tool που είναι ενσωματωμένο στα Windows. -
σπασμενα ειναι δεν το εχει.αν δεν τις στειλω μπορεις να βοηθησεις?
-
γιατί να πατήσει κ το shift μαζι?
@stathiso , o καγγελιάριος είναι καλός μόνο στα αυτοματοποιημένα, στα χειροκίνητα, κοκομπλοκιάζει.
δεξί κλικ στον "Ο Υπολογιστής μου"-->διαχείριση-->διαχείριση συσκευών-->πάτα το κουμπάκι print screen στο πληκτρολόγιο-->άνοιξε την ζωγραφική τον windows και πάτα μαζί τα πλήκτρα ctrl και V (ή το κουμπάκι "Επικόλληση" πάνω αριστερά), για να κάνεις επικόλληση την εικόνα που αντέγραψες με το print screen.
μετά κάνε save και ανέβασε την εδώ.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εκεί κόλλησες εσύ;
Alt+Print Screen... -
εγώ σε όλα τα windows, από τα 3.1 μέχρι σήμερα, μόνο το prtscn πατάω...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αν πατήσεις Alt+Print Screen παίρνει στιγμιότυπο του τρέχοντος παραθύρου και όχι όλης της επιφάνειας εργασίας
-
ε πες το έτσι ντε!!!
και τι θα σκέφτεται το παιδί για .... σένα....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
me team view mporei na to kanei kapoios?den mporw allo re paidia.
-
-
μπορώ εγώ το βράδυ...αφού δεν έχει σήμερα σερβάϊβορ...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μην γράφεις σε παρακαλώ Greeklish διότι απαγορεύεται από τους κανονισμούς του forum.
Βάλε να κατεβαίνουν τα παρακάτω και θα το δούμε κάποια στιγμή το βραδάκι μαζί αν μπορέσω ή με κάποιο άλλο παιδί. (σ.σ @demakhs)
Drivers => Dropbox - xdi_1.0.2.exe
MiFlash => MiFlash20160830.zip - Google Drive
Fastboot ROM => markw_global_images_V8.1.2.0.MBEMIDI_20161230.0000.00_6.0_global_bca6f282bc.tgz
Chinese Mi PC Suite => MiInst2.3.0.9091.exe - Google Drive
Recovery ROM => miui_HM4ProGlobal_V8.1.2.0.MBEMIDI_a8edfe4ee7_6.0.zip
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0