Καλησπερα σας και Χριστος Ανεστη, χρειαζομαι βοηθεια με ενα Xiaomi MI5S 64gb to το οποιο μου ηρθε κλειδωμενο με official global 8.0.3. Mε την εκδοση αυτη δεν γινεται unlock με την εφαρμογη μου βγαζει συνεχεια οτι ΄΄current account is different from the account info on the device΄΄, οποτε παω να βαλω china εκδοση λογισμικου αλλα ουτε τη stable ουτε και τη developer δεχεται με μυνημα ΄΄couldnt verify update package΄΄ με wifi ανοιχτο. Να το βαλω σε edl να φλασαρω fastboot απετυχα δε μπαινει ουτε με fastboot oem edl αλλα ουτε kai me adb reboot edl, κανει επαννεκινηση, με πατημενα δε volume up + volume down και συνδεση με καλωδιο usb σε υπολογιστη μου βγαζει μυνημα ΄΄pcsuite.mi.com΄΄ . Το mipc suite δε το βλεπει καν βγαζωντας μυνημα οτι πρεπει να κανω update στο κινητο, ειτε σε fastboot ειτε σε normal mode. Πως μπορω λοιπον να το ξεκλειδωσω;
Αδυναμία ξεκλειδώματος bootloader
-
-
Καλησπέρα. Αρχικά ανέβασε εδώ μια φωτό απο => Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο.
Στις επιλογές για προγραμματιστές, υπάρχει κάποια επιλογή για OEM Unlock Status; -
-
-
στην υπογραφή μου υπάρχει link για το κινεζικό πολυβόλο, αφού περαστούν σωστά οι drivers κ αφού τα καταφέρεις όλα αυτά, link με οδηγίες για το ξεκλείδωμα του bootloader..
Δες, μπορείς να περάσεις την china developer χειροκίνητα με το κινεζικό πολυβόλο??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δοκίμασε να περάσεις μια China Developer με αυτόν τον οδηγό => Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
3η περίπτωση - Κινεζικό Mi PC Suite
Βάλε drivers από το πρώτο link της υπογραφής μου.
Να υποθέσω ότι ο λογαριασμός σου είναι verified 100% και ότι έχεις ενεργό το find device. -
Με ADB πως; Κάνει restart με ADB reboot edl. Με τον updater δεν μπορεί να κάνει καμία άλλη εκτός της δικιάς του που έχει τώρα και το δοκίμασα. Το mipc suite δεν το αναγνωρίζει καν και έχω σωστούς drivers και το δοκίμασα και σε δεύτερο PC ενώ άλλα μοντέλα τα βλέπει. Έχω βάλει 3 διαφορετικούς λογαριασμούς που ξέρω ότι δουλεύουν αλλά το ίδιο πρόβλημα σε όλους. Έχω ξεκλειδώσει πόσα τηλέφωνα πρώτη φορά μου συμβαίνει.
-
-
Μήπως υπάρχει link για το κινέζικο PC suite; Να μπεί σε edl mode με κλειδωμένο bootloader δεν υπάρχει;
-
Εδώ το Κινεζικό Mi PC Suite => MiInst2.3.0.9091.exe - Google Drive
Δοκίμασες να το γυρίσεις σε edl με αυτό ---> fastboot to edl.zip - Google Drive ή αυτό ---> Fastboot_edl-v2.zip - Google Drive -
Ο/H experts-mobiles έγραψε:
Μήπως υπάρχει link για το κινέζικο PC suite; Να μπεί σε edl mode με κλειδωμένο bootloader δεν υπάρχει;
-
Θα δοκιμασω αύριο πρωί και θα αναφέρω. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Καληνύχτα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα