Xiaomi Wifi Amplifier 2
-
-
Οκ καταλαβαίνω...
..όπως ελπίζω να καταλαβαίνεις και εσύ γιατί δεν μπορώ να σε βοηθήσω, ε;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Όχι
μα το θέμα είναι ότι μου το έδωσε τον κωδικό ο φίλος γείτονας είναι, δεν το έσπασα δεν ξέρω πως για αυτο δλδ
αλλα δεν μπορώ να καταλάβω.. Κανονικά το συνδέεις στο ρουτερ σου? Αυτό θέλω να καταλάβω πως λειτουργεί
-
Αφού είναι έτσι, κάνε αυτό που σου είπα αστειευόμενος πρίν, αν σου έδωσε τον κωδικό ο ίδιος ο γείτονας, τότε δεν θα έχει αντίρηση να μπείς στον ρούτερ και να δείς πού υπάρχει πρόβλημα, έ;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Εγώ στο δικό μου router είχα πρόβλημα με την κρυπτογράφηση. Σε συνδυασμένη wpa2-psk + wpa-psk δεν συνδεόταν, όταν το έβαλα όμως μόνο wpa2-psk συνδέθηκε.
-
Μα δεν ξέρω πως να μπω ούτε τι να κάνω
γενικά κάνει δουλειά αυτό αν έχεις δικό σου ρουτερ?
-
Ο/H Xaris Skr έγραψε:
Μα δεν ξέρω πως να μπω ούτε τι να κάνωγενικά κάνει δουλειά αυτό αν έχεις δικό σου ρουτερ?
-
Το manual του ρούτερ του.. γείτονα, εννοείς Κοσμά, ε;
Βρε Χάρη, στο ξαναείπα φίλε μου, μια και δεν ξέρεις από τέτοια, μην δοκιμάσεις κάτι μόνος σου , το πιο πιθανό είναι να κάνεις ζημιά. Πήγαινε στον γείτονα και δες που είναι το πρόβλημα, μαζί του. Κατ αρχήν, γίνεται το λαμπάκι μπλε όταν προσπαθείς να συνδεθείς;
Δυστυχώς το παιδί λείπει εκτός Αθηνών..ναι γίνεται.. Στο mi home στπ my device το εικονίδιο του προϊόν έχει Ένα ερωτηματικό κάτω
-
Το πιο πιθανό είναι να ναι μεν να συνδέεται με το ρούτερ αλλά είτε επειδή το σήμα είναι αδύναμο είτε λόγω κάποιων ρυθμίσεων στον ρούτερ να μην έχεις ίντερνετ. Όπως και να έχει, πρέπει να το δεις με τον γείτονα... ή με κάποιον άλλο που ξέρει από ρούτερ μια και έχεις κωδικό πρόσβασης..
Τελικά ποια η διαφορά international με Chinese? Μόνο στην επιλογή χώρας όπως λέει και πιο πάνω ένας φίλος?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα