Διαφήμιση

TV BOX τι πρέπει να γνωρίζω πριν αγοράσω..

• Thanks Θανάση και Χρήστο
      Μάλλον θα πάω γιά το Ultimate μήπως δεν δεν το ξεπεράσει γρήγορα η τεχνολογία...
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
    • Πες ότι θέλεις να λιώνεις στο GTA! :D
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Πες ότι θέλεις να λιώνεις στο GTA
      Το παράγγειλα...
      Τώρα στα γεράματα κανένα ταινιάκι και χαμομηλάκι και πολύ μας είναι :D :D
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geotzia έγραψε:

Ο/H Thracia έγραψε:

Πες ότι θέλεις να λιώνεις στο GTA
      Το παράγγειλα...Τώρα στα γεράματα κανένα ταινιάκι και χαμομηλάκι και πολύ μας είναι :D :D
      Πες μας εντυπώσεις όταν το παραλάβεις γιατί και εγώ το ζαχαρώνω για ακριβώς την ίδια χρήση!
      "Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
    • Τα boxακια αυτα εχουν ολα android που σημαινει οτι εχουν ολα τα καλα και τα κακα μαζι της πλατφορμας.....σημασια δεν εχουν παντως μονο τα specs αλλα κατα ποσο το λειτουργικο συστημα μπορει να εκμεταλλευθει το hardware απο το boxακι.Εδω λοιπον
      κανουν την διαφορα και τα εξης 2 :
      Α. Intel compute stick. Ειναι ενας αρκετα δυνατος mini υπολογιστης που φοραει linux με κοστος περιπου 100 euro στην μια εκδωση ή windows με κοστος περιπου στα 150 euro στην δευτερη.παιζει αριστα σαν media center με το kodi και επιπλεον
      προσφερει οτι σχεδον και 1 pc (εννοειται ξεχναμε βαρια παιχνιδια και εφαρμογες οπως επεξεργασια εικονα-βιντεο κτλ)

Β. Raspberry pi 3. Το αγαπημενο μου!!!!!Εχω αγορασει 3 απο αυτα τα βατομουρα :) το κοστος κυμαινεται απο 40 εως 80 eyro
      αναλογα τι εξαρτηματα θα παρεις.ΔΕΝ δουλευει out of the box -πρεπει να το στησεις μονος σου.Φοραει διαφορα ετοιμα distro απο linux και παιζει αριστα σαν media center ή mini pc ή emulator απο παλιες κονσολες ή οτι αλλο γενικα θες :P
      Εχει παρα πολυ μεγαλο community που κανει αναπτυξη και υποστηριξη

Τελος θα προτεινα να μην μπουν εδω μεσα οδηγοι για τα addons του kodi καθως τα δημοφιλεστερα απο αυτα ειναι ελαφρος.....παρανομα :D