Redmi 4 έχει κολλήσει στο logo ΧΙΑΟΜΙ [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
λοιπον μολις το συνδεω το suite πεταει το μηνυμα στα αριστερα μετα
με την πρωτη επιλογη επιλεγω την recovery rom gia prime και εχω το
σφαλμα στα κινεζικα στην δευτερη φωτο -
-
Καλημέρα σας,
Έχω λίγο μπερδευτεί, για να μπω σε edl mode μπορώ μόνο με τον 1ο τρόπο fastboot mode(Κλειστή συσκευή).
Στον οδηγό όμως Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A λέει να ξεκινήσω το κινητό σε download mode και όχι σε fastboot mode. Tι να κάνω; -
download mode = edl. fastboot άλλο πράγμα. Συνήθως χρησιμοποιούμε fastboot όταν δεν υπάρχει άλλος τρόπος να φλασάρουμε, δηλ. συσκευή bricked. Τελευταία η Xiaomi κλειδώνει το edl στις πρόσφατες ρομ. Αν πατάς DOWNLOAD και δεν μένει μαύρη η οθόνη παρά επανεκκινεί τότε σου μένει μόνο το fastboot να χρησιμοποιήσεις. Για λεπτομέρεις ρώτα λίγο @George Kaggelaris
-
-
Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με αυτά και έχω ψιλοχαθεί.
Λοιπόν για να μπω σε edl mode δε πρέπει να κάνω ένα από τα 3 Screenshot by Lightshot ώστε η συσκευή μου να φαίνεται ως Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 στη διαχείριση συσκευών;
Αυτό που έκανα εγώ είναι να πατήσω volume down & power. Μπήκε σε fastboot mode, πάτησα volume up & power μετά, και μπήκα στο μενού και πάτησα recovery, στη συνέχεια ακολούθησα τις άλλες οδηγίες και έχω αυτό το αποτέλεσμα Screenshot by Lightshot. -
Η συσκευή σου έχει τη δυνατότητα να σε γυρίσει σε edl μέσα από το μενού του recovery. Το δοκίμασες; Είναι το κουμπί που γράφει download.
-
-
Αν στο βλέπει σαν Qualcomm Qdloader HS-USB 9008 στη Διαχείριση συσκευών, τότε ναι...
-
ναι αυτό έχει γίνει το έδειξα και πριν σε print.
Τώρα τι να κάνω από εδώ και πέρα ; -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0