[XTRV-7.4.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/4 14:28)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
απο το πρωι περασμενη σε ido δεν με ικανοποιησε.τουλαχιστον στη δικια μου συσκευη δεν εκατσε καλα.επισης θεωρω πως για τον μεσο χρηστη το supersu ειναι αρκετο.το magisk αφου δεν μπορω να εκμεταλευτω ολες τις λειτουργιες του-safety net βγαζει κοκκινο δεν λειτουργει-τοτε τι να το κανω.επιστροφη στην προηγουμενη και βλεπουμε.βελτιωσεις δε στα προβληματα ουσιας δεν γινονται.το προβλημα με το recovery παραμενει συγχρονισμος με το mi cloud πρεπει να κανεις μαγικα για να γινει τωρα χαθηκαν τα εικονιδια απο τις εφαρμογες.τελικα αλλαζουμε ρομ κι ολα τα ιδια μενουν.
-
-
Ο/H george_1 έγραψε:
Τρέξε το magisk για να κάνει εγκατάσταση και ξανά δοκίμασε...
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πρωτη παρατηρηση για το mido δεν αναβει το led στις ειδοποιήσεις εφαρμογών viper κτλ παρολου που στην διαχείριση ειναι ενεργοποιημενο
-
Και με την fixed σε RN2 υπερβολικό λαγκαρισμα στα πάντα
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε kenzo περασμενη απο χθες, δεν εχω παρατηρησει κατι στραβο.
Το magisk το παρακολουθαμε, μεχρι στιγμης ολα καλα.
Θενξ ομαδα! -
απο το πρωι περασμενη σε ido δεν με ικανοποιησε.τουλαχιστον στη δικια μου συσκευη δεν εκατσε καλα.επισης θεωρω πως για τον μεσο χρηστη το supersu ειναι αρκετο.το magisk αφου δεν μπορω να εκμεταλευτω ολες τις λειτουργιες του-safety net βγαζει κοκκινο δεν λειτουργει-τοτε τι να το κανω.επιστροφη στην προηγουμενη και βλεπουμε.βελτιωσεις δε στα προβληματα ουσιας δεν γινονται.το προβλημα με το recovery παραμενει συγχρονισμος με το mi cloud πρεπει να κανεις μαγικα για να γινει τωρα χαθηκαν τα εικονιδια απο τις εφαρμογες.τελικα αλλαζουμε ρομ κι ολα τα ιδια μενουν.
-
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Εσβησα κ εγω το ρουτ που δεν χρησιμοποιώ κ εκανα εγκατάσταση!!! Μεχρι στιγμης στο mi5 τρεχει υπεροχα!!!
Μπραβο σε ολους!!
-
σβήστο από την ρομ κατευθείαν και ξαναφλάσαρε την.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0