καλημερα κ χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Εγώ με το magisk δεν έχω βγάλει άκρη παιδιά , αν υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς λειτουργεί θα ήμουν ευγνώμων . Το έτρεξα μου ζήτησε να κατεβάσω ένα αρχείο , το κατέβασα , πήγα να το περάσω από το recovery μιας ξ η εφαρμογή δεν έδινε άλλη επιλογή κ το recovery έλεγε αποτυχία . Τι κάνω λάθος ???
[XTRV-7.4.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/4 14:28)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Βάλε εικόνα να δούμε τι λέει ακριβώς.
-
Εγώ ας πούμε , μπήκα σε twrp έκανα install την 7.4.20 , μετά wipe cache and dalvik και μετά reboot system..
Από την προηγούμενη Ρομ δεν πειραξα τίποτα από supersu κ.λ.π. , ακριβώς ότι γράφω έκανα ..
Μετά το boot , άνοιξα την εφαρμογή magisk και μου έδειξε αυτό ..
Το δοκίμασα επίσης σε wt86047 , φλασαρα πάλι το magisk σαν ζιπ μόνο του , πάλι χωρίς να πειράξω κάτι άλλο και μου έδειξε και στο wt86047 πάλι την ίδια εικόνα , οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη Ρομ και ότι δεν αναγνωρίζει κ.λ.π. κ.λ.π. οτι έχει γραφτεί μέχρι τώρα τεςπα ..
Ρολόι λοιπόν σ'εμενα , σε δύο συσκευές , επίσης το ίδιο έχω και σε Ρομ του mido , οπότε 3 συσκευές , θα δοκιμάσω και σε κενζο σε λίγο και θ'αναφερω ..
-
Από τις λίγες φορές που πήγα σε προηγούμενη ρομ redmi note 2 την κράτησα μία μέρα μήπως στρώσει αλλά δεν άντεξα τόσο αργό που είχε γίνει το κινητό..
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H blackm76 έγραψε:
Εγώ ας πούμε , μπήκα σε twrp έκανα install την 7.4.20 , μετά wipe cache and dalvik και μετά reboot system..
Από την προηγούμενη Ρομ δεν πειραξα τίποτα από supersu κ.λ.π. , ακριβώς ότι γράφω έκανα ..
Μετά το boot , άνοιξα την εφαρμογή magisk και μου έδειξε αυτό ..
Το δοκίμασα επίσης σε wt86047 , φλασαρα πάλι το magisk σαν ζιπ μόνο του , πάλι χωρίς να πειράξω κάτι άλλο και μου έδειξε και στο wt86047 πάλι την ίδια εικόνα , οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη Ρομ και ότι δεν αναγνωρίζει κ.λ.π. κ.λ.π. οτι έχει γραφτεί μέχρι τώρα τεςπα ..
Ρολόι λοιπόν σ'εμενα , σε δύο συσκευές , επίσης το ίδιο έχω και σε Ρομ του mido , οπότε 3 συσκευές , θα δοκιμάσω και σε κενζο σε λίγο και θ'αναφερω ..
-
καλημέρα και χρόνια πολλά στους Γιώργηδες τηςπαρέας με τις καλύτερες ευχές μου
Θα γίνει κάποια αλλαγή στην rom για το Redmi note 2 η θα περιμένουμε την Παρασκευή ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων την διαχείριση. -
-
@blackm76 , @takisk
Το ίδιο βγάζει και σε εμένα αλλά δεν ξέρω τι είναι και τι κάνει οπότε δεν το πάτησα!
Εσείς ξέρετε και το πατησατε;
Αν δείτε σε προηγούμενες σελίδες σε ποστ του @BanditGR αναφέρει ότι δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολεί,αυτός ξέρει!!
=============== Απρ 23rd 2017, 3:06pm ===============
@panospat88
Εννοείς αυτό;
You may think you can fly - but you better not try -
Σε Redmi Note 2 γενικα πηγαινει πολυ καλα αν εξαιρεσεις καποια lag εδω κι εκει που πιστευω θα φτιαξουν με 1-2 reboot. Απο θεμα μπαταριας μεχρι στιγμης βλεπω οτι επισης παει καλα.. αν διαπιστωσω κατι θα επανελθω
-
Ο/H Thracia έγραψε:
@blackm76 , @takisk
Το ίδιο βγάζει και σε εμένα αλλά δεν ξέρω τι είναι και τι κάνει οπότε δεν το πάτησα!
Εσείς ξέρετε και το πατησατε;
Αν δείτε σε προηγούμενες σελίδες σε ποστ του @BanditGR αναφέρει ότι δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολεί,αυτός ξέρει!!
=============== Απρ 23rd 2017, 3:06pm ===============
@panospat88
Εννοείς αυτό;
Εμένα μου δείχνει αυτό
Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@panospat88
Πάνω πάνω σου λέει ότι δεν έχει εγκατεστημένη καμία έκδοση,κανε ενα restart και ξανα δες το.You may think you can fly - but you better not try -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0