Διαφήμιση

[XTRV-7.4.20] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/4 14:28)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • καλημερα κ χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Εγώ με το magisk δεν έχω βγάλει άκρη παιδιά , αν υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς λειτουργεί θα ήμουν ευγνώμων . Το έτρεξα μου ζήτησε να κατεβάσω ένα αρχείο , το κατέβασα , πήγα να το περάσω από το recovery μιας ξ η εφαρμογή δεν έδινε άλλη επιλογή κ το recovery έλεγε αποτυχία . Τι κάνω λάθος ???
    • Εγώ ας πούμε , μπήκα σε twrp έκανα install την 7.4.20 , μετά wipe cache and dalvik και μετά reboot system..
      Από την προηγούμενη Ρομ δεν πειραξα τίποτα από supersu κ.λ.π. , ακριβώς ότι γράφω έκανα ..
      Μετά το boot , άνοιξα την εφαρμογή magisk και μου έδειξε αυτό ..

Το δοκίμασα επίσης σε wt86047 , φλασαρα πάλι το magisk σαν ζιπ μόνο του , πάλι χωρίς να πειράξω κάτι άλλο και μου έδειξε και στο wt86047 πάλι την ίδια εικόνα , οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη Ρομ και ότι δεν αναγνωρίζει κ.λ.π. κ.λ.π. οτι έχει γραφτεί μέχρι τώρα τεςπα ..
      Ρολόι λοιπόν σ'εμενα , σε δύο συσκευές , επίσης το ίδιο έχω και σε Ρομ του mido , οπότε 3 συσκευές , θα δοκιμάσω και σε κενζο σε λίγο και θ'αναφερω ..
      και εγώ το ίδιο έκανα. Αλλά το τρίτο το γκρί το safetynet που φαίνεται στην εικόνα όταν το πατάω να ενεργοποιηθεί δεν ενεργοποιείται και γίνετε κόκκινο.καταρχας τί είναι αυτό και γιατί δεν λειτουργεί.υπαρχει κάποιο πρόβλημα;
    • Διαφήμιση
    • Από τις λίγες φορές που πήγα σε προηγούμενη ρομ redmi note 2 την κράτησα μία μέρα μήπως στρώσει αλλά δεν άντεξα τόσο αργό που είχε γίνει το κινητό..

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

Εγώ ας πούμε , μπήκα σε twrp έκανα install την 7.4.20 , μετά wipe cache and dalvik και μετά reboot system..
      Από την προηγούμενη Ρομ δεν πειραξα τίποτα από supersu κ.λ.π. , ακριβώς ότι γράφω έκανα ..
      Μετά το boot , άνοιξα την εφαρμογή magisk και μου έδειξε αυτό ..

Το δοκίμασα επίσης σε wt86047 , φλασαρα πάλι το magisk σαν ζιπ μόνο του , πάλι χωρίς να πειράξω κάτι άλλο και μου έδειξε και στο wt86047 πάλι την ίδια εικόνα , οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη Ρομ και ότι δεν αναγνωρίζει κ.λ.π. κ.λ.π. οτι έχει γραφτεί μέχρι τώρα τεςπα ..
      Ρολόι λοιπόν σ'εμενα , σε δύο συσκευές , επίσης το ίδιο έχω και σε Ρομ του mido , οπότε 3 συσκευές , θα δοκιμάσω και σε κενζο σε λίγο και θ'αναφερω ..
      και εγώ το ίδιο έκανα. Αλλά το τρίτο το γκρί το safetynet που φαίνεται στην εικόνα όταν το πατάω να ενεργοποιηθεί δεν ενεργοποιείται και γίνετε κόκκινο.καταρχας τί είναι αυτό και γιατί δεν λειτουργεί.υπαρχει κάποιο πρόβλημα;
      αυτο ειπα κι εγω σε προηγουμενα ποστ σαφη απαντηση δεν πηρα
    • καλημέρα και χρόνια πολλά στους Γιώργηδες τηςπαρέας με τις καλύτερες ευχές μου
      Θα γίνει κάποια αλλαγή στην rom για το Redmi note 2 η θα περιμένουμε την Παρασκευή ?
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων την διαχείριση.
    • περαστηκε και σε mi5s plus ολα δειχνουν οκ. με supersu ομως και οχι magisk. :thumbsup:

=============== Απρ 23rd 2017, 2:07pm ===============
      χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες να πω και εδω μιας και δεν μπαινουν ολοι στην σκουληκοτρυπα.
    • Διαφήμιση
    • @blackm76 , @takisk
      Το ίδιο βγάζει και σε εμένα αλλά δεν ξέρω τι είναι και τι κάνει οπότε δεν το πάτησα! :D

Εσείς ξέρετε και το πατησατε; :)

Αν δείτε σε προηγούμενες σελίδες σε ποστ του @BanditGR αναφέρει ότι δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολεί,αυτός ξέρει!! :thumbsup:

=============== Απρ 23rd 2017, 3:06pm ===============
      @panospat88
      Εννοείς αυτό;
      You may think you can fly - but you better not try
    • Σε Redmi Note 2 γενικα πηγαινει πολυ καλα αν εξαιρεσεις καποια lag εδω κι εκει που πιστευω θα φτιαξουν με 1-2 reboot. Απο θεμα μπαταριας μεχρι στιγμης βλεπω οτι επισης παει καλα.. αν διαπιστωσω κατι θα επανελθω
    • Ο/H Thracia έγραψε:

@blackm76 , @takisk
      Το ίδιο βγάζει και σε εμένα αλλά δεν ξέρω τι είναι και τι κάνει οπότε δεν το πάτησα! :D

Εσείς ξέρετε και το πατησατε; :)

Αν δείτε σε προηγούμενες σελίδες σε ποστ του @BanditGR αναφέρει ότι δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολεί,αυτός ξέρει!! :thumbsup:

=============== Απρ 23rd 2017, 3:06pm ===============
      @panospat88
      Εννοείς αυτό;

Εμένα μου δείχνει αυτό

Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @panospat88
      Πάνω πάνω σου λέει ότι δεν έχει εγκατεστημένη καμία έκδοση,κανε ενα restart και ξανα δες το. ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Εγκατασταθηκε σε mi4c και δουλεύουν όλα άψογα.
      Rootαρα με kingroot μόνο, το οποίο δουλεύει μία χαρά.
      Η μπαταρία του κινητού, έτσι κι αλλιώς άθλια.... :D