Ευχαριστώ!!!
[XTRV-7.4.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/4 14:28)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H redSparrow έγραψε:
Απ' είδα στο GitHub, υπάρχει ανοιχτό θέμα για MIUI και magisk 12.
Αναφέρουν διάφορα σα λύσεις για το safetyNet, αλλά δεν πιάνουν όλα. Απ' ότι κατάλαβα υπάρχει ένα θέμα με android 6 - based MIUI roms.
Παραθέτω το link, αν θελήσει κανένας να το ψάξει περισσότερο.
Αν κάποιος νομίζει οτι δε χρειάζεται μπορεί να αφαιρέσει το link.
-
-
-
καλησπέρα σε RN2 πέρασα την νέα rom λίγο καλύτερα ναι αλλά άψογα με τίποτα
Στον chrome π.χ. περιμένω σαν το παλιό μου Sony να ανοίξει και να ανταποκριθεί
Και παρατηρώ υψηλές θερμοκρασίες 55+c
Ενώ αυτό δεν το είχα στις προηγούμενες rom
-------------------------------------------------------------------------
Ξαναγύρισα στην προηγούμενη και όλα εντάξει!!! -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H varitimos84 έγραψε:
απο την στιγμη που εχουμε ηδη το super user... θα πρεπει να κανουμε το κινητο unroot και απεγκατασταση του?
ή μπορει να περαστει απο πανω κανονικα χωρις θεμα?
Σύμφωνα με το XDA Thread, τo Magisk κάνει αλλαγές στο /system partition μόνο αν ανιχνεύσει ότι είναι rooted. Αυτά που πρέπει να κάνει θα τα κάνει όλα μόνο του. Από εκεί και πέρα το Magisk τροποποιεί τόσο το boot.img όσο και τα /data και /cache partitions (προσθέτει αρχεία στα 2 τελευταία). Πρόκειται για σημαντική αλλαγή παιδιά και συνιστώ σε ΟΛΟΥΣ να πάρουν Nandroid backup πρωτού περάσουν τη ROM. Αυτό φυσικά με την προυπόθεση ότι όλες οι νέες ROM θα έχουν πλέον Magisk και θα χρησιμοποιούν το δικό του busybox και το MagiskSU αντί του SuperSU της Chainfire.
Επίσης αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει όσους από εμάς χρησιμοποιούν Xposed Framework, καθώς χρειάζεται ειδική έκδοση του framework (systemless Xposed) που δουλεύει σωστά με το Magisk και το Android 6.0.
@MIUI_ART, @gkalen, @dnomikos τρομερή η έκπληξη που μας επιφυλάξατε με το Magisk. Ομολογώ ότι δεν το περίμενα. Μπράβο παιδιά.
Edit
Ενταξει το εφτιαξα περασα πρωτα το xposed-v87-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20161126.zip - [Click for QR Code](7.83 MB, 327570 views)
εκανα επαννεκινηση
και μετα περασα αυτο xposed-v87-sdk23-Magisk-MIUI-edition-by-SolarWarez-20161127.zip - [Click for QR Code](11.80 MB, 54670 views)
και ειναι οκ τωρα . -
Ο/H jgougos έγραψε:
-
-
Ο/H sakisole12 έγραψε:
εκανα εγκατασταση το framework για το xposed αλλα μου λεει οτι δεν ειναι εγκατεστημενο .καμια λυση
-
-
Καλησπέρα σ'ολους και χρόνια πολλά!!
Παιδιά έχω μία απορία γιατί αλλάξαμε ξαφνικά μέσα σε μία νύχτα από SuperSU σε Magisk...
1.Τον δρόμο που γνωρίζουμε εδώ και χρόνια δεν τον αλλάζουμε εύκολα μ' άλλον γιατί κινδυνεύουμε να χαθούμε.....?
2.Επίσης και την πηγή που πίνουμε νερό τόσα χρόνια δεν την κατουράμε......??
3.Ουτε εγώ προσωπικά θέλω να στηλω τουλάχιστον τώρα γιά σύνταξη...xposed και SuperSU.. μετά από τόσες χαρές που μέ έδωσαν τόσα χρόνια....??.
Προσωπικά είμαι από τα μέλη που αγαπώ τουλάχιστον 4 χρόνια αυτήν την κοινότητα και είμαι αρκετές ώρες δίπλα σας και είναι μεγάλη μου ΤΙΜΗ.
Θα ήταν για μένα προσωπικά μεγάλη στεναχώρια και δίλυμα να κατεβάζω από xiaomi.eu .......Σας ευχαριστώ όλους και μακάρι να κάνω ΛΑΘΟΣ -
Ο/H ktsiaras έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0