@geoanto555 εγω την εβαλα 2 φορές, και τις 2 φορές το MiFlash έβγαλε error και τις 2 φορές (πιθανολογώ ότι φταίει το pc μου γι'αυτό) δοκίμασα Manual Boot και την 2η φορά άνοιξε κανονικά με Mi account και τα όλα του, εκανα σετάρισμα..
Redmi 3S - Δεν ανοίγει η οθόνη
-
-
-
@geoanto555 σωστά μιλάει ο @Bodai σε αυτήν την rom και εγώ την έκανα flash και λίγο πριν το τέλος μου έβγαζε fall, όλες τις άλλες @geoanto555 περάσαμε εκτός από αυτήν, Χρήστο και εσένα fall στο τέλος σου έβγαζε, είχες εντελώς μαύρη οθόνη και εσύ ??
-
Τότε αν καταφέρεις και το ξεκλειδώσεις δοκίμασε σε fastboot mode..
Αν βγάλει το ίδιο σφάλμα πες μου να την ρίξουμε αλλίως.. -
@geoanto555 Μόλις μίλησα με τον Χρήστο τηλεφωνικά είχε ίδια ακριβώς περίπτωση έκανε flash την rom που λέει, αλλά μετά από το error που του έβγαζε πατούσε το Pauer μια δύο φορές και του άνοιξε, μόλις μου έστειλε μήνυμα ή @dimitra1417 ότι της ήρθε SMS με την άδεια που της έκανα το πρωί αλλά το βλέπω δύσκολο να ξεκλειδώσει έτσι με μαύρη οθόνη. Θα δοκιμάσουμε τον τρόπο του @Bodai
-
-
Σύντομο ιστορικό του 3s land από τους @derveni και @thanos485 κινητό του μέλους @dimitra1417
Μετά από αναβάθμιση Global official developer μαύρισε η οθόνη χωρις να μπορεί να επανέλθει μετά από επικοινωνία απεστάλη το κινητό στην Λάρισα που είναι γνωστό ότι το xiaomi & MIUI Θεσσαλίας ειδικεύετε σε brick καταστάσεις.
Το κινητό δεν έμπαινε ούτε σε fastboot ουτε σε recovery οπτικά αλλά το καταλαβαίναμε πότε έμπαινε μέσω adb, το κινητό ήταν κλειδωμένο είχε 3 λογαριασμούς τελικά σήμερα έγινε το πρωι αίτηση για ξεκλείδωμα και σε 2 ώρες ήρθε η έγκριση αφού βέβαια έκανα και εγγραφή στο Ευρωπαϊκό forum και 27 αναρτήσεις ωστε να φαίνεται ενεργός ο χρήστης.
Το κινητό ξεκλείδωσε χωρίς να μπούμε στις ρυθμίσεις αφού είπαμε ότι έχει παντελώς μαύρη οθόνη, αυτό και αν είναι πρωτοτυπία.
Έγιναν διαφορές rom flash Global και developer με την χρήση καλωδίου deep flash cable σε edl αλλά η οθόνη δεν άνοιγε, έγινε ξεκλείδωμα και πάλι έγιναν flash διάφορες rom Global και developer χωρίς πάλι η οθόνη να ανταποκριθεί.
Δείτε το VIDEO
video νεκρό 3s land
Κρίθηκε σκόπιμο η φίλη και μέλος του forum @dimitra1417 να στείλει ως απόδειξη αυτά στο vickmall και ζητήσει την αντικατάσταση του κινητού με πιθανή αιτία οθόνης η hardware, να τους ενημερώσει ότι ζητήθηκε η βοήθεια του forum μας και ότι είναι μέλος μας.
Να ευχαριστήσω επίσης τους moderator @NasDriver @geoanto555 @Bodai για την βοήθεια τους, ασχοληθήκαμε πάρα πολλές ώρες και μιλάμε @dimitra1417 πάρα πολλές ώρες και το γνωρίζεις προσωπικά αυτό, ήταν ίσως μια από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις brick που κληθήκαμε να κάνουμε,προσωπικά πιστεύω και το βλέπω ως επιτυχία γιατί καταφέραμε να το ξεκλειδώσουμε με κλειστή οθόνη και να το κάνουμε flash πολλές rom με επιτυχία, τώρα γιατί η οθόνη δεν άνοιγε είναι τεχνικό θέμα και αφορά το vickmall.
@dimitra1417 Πιστεύω θα έχεις αντικατάσταση και να ξέρεις οτι κάναμε τα πάντα, γνωμικό μου είναι ότι οι καλύτερες φιλίες σφυρηλατούνται μέσα από δυσκολίες για αυτό που κάναμε πιστεύω να μας θεωρείς φίλους σου.
@MIUI_ART Να γνωρίζεις μετά τους moderator του forum μας το xiaomi & MIUI Θεσσαλίας στέκεται επάξια δίπλα τους και κάθε μέρα μαζί με τα παιδιά μαθαίνουμε περισσότερα, special thanks όλους εσάς που ήσασταν μαζί μας και είχατε την ίδια αγωνία με εμάς. -
Θετική ΑπάντησηΠολλά μπράβο για την συνεργασία και την επίλυση του προβλήματος αλλά και για την άριστη και ολοκληρωμένη παρουσίαση της περίπτωσης!
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Επιτέλους κάποιος που αναγνώρισε ότι εκτός από τις γνώσεις ότι έχω και συγγραφικό έργο. -
Πετάει η ομάδα....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα