Γεια σε ολους, ειμαι νεο μελος και μεχρι πριν 3 εβδομαδες δε γνωριζα καν τη φιρμα xiaomi, ημουν φανατικος htc fan και οτιδηποτε αλλο μου ξενιζε ωσπου μια μερα καθως εκαιγα ξερα κλαδια απο ελιες στο χωραφι και ειχα αναψει κανονικη πυρά εφυγε απο τη τσεπη το αγαπημενο μου htc 10 και σιγοκαιγε 2-3 λεπτα στη καρδια της φωτιας..., οταν το ειδα τρελαθηκα γιατι ειχα σκασει ενα 500αρι ζεστο και δε το ειχα ουτε ενα χρονο.. Λογω αφραγκιας λοιπον επρεπε να παρω ενα φτηνο οποτε εψαξα στο σκρουτζ για κατι φτηνο και αξιολογο και εμαθα για τα αγαπημενα μας xiaomi... Αυτο που με προβληματισε αρχικα ηταν οτι θα επρεπε να περασω μεσα αλλη ρομ καθως οτι αναζητηση κι αν εκανα οδηγουσε σε αυτο το αποτελεσμα. Να μη το πολυλογω παραγγειλα τελικα το redmi 4 pro κυριως λογω 5ιντσης οθονης και μου ηρθε με global stable 8.1.2.0 με τα παντα ελληνικα μεσα και ενω ημουνα προετοιμασμενος με καφε τσιγαρα πατατακια κτλ για ενα μαραθωνιο με το pc και το νεο μου xiaomi επαθα πλακα με το ποσο ομαλα εδειχναν ολα στο κινητο και αποφασισα να αναβαλω τη διαδικασια προς το παρον... Πειτε μου ενα σοβαρο λογο για τον οποιο αξιζει να μπω στη διαδικασια ξεκλειδωματος-flashαρισματος κλπ (σημειωστε οτι δεν εχω και τρελες γνωσεις απο υπολογιστες) και να μη το αφησω ως εχει αφου ολα δουλευουν τελεια προς το παρον.. Συγγνωμη αν κουρασα και ευχαριστω για το χρονος σας.. XIAOMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
το πρωτο μου xiaomi
-
Μοιραστείτε
-
Παρόμοια νήματα