Καλησπέρα.
Είμαι η φίλη με το Xiaomi Redmi Pro που αναφέρει ο αρχικός πόστερ.
Είμαι στη φάση που τρέχω το tool της Xiaomi και προσπαθώ να λογκάρω στον λογαριασμό που έχω δημιουργήσει, μου βγάζει όμως Network Error και δεν με συνδέει.
Προσπάθησα να συνδεθώ με VPN (με αγγλικό, αμερικάνικο, καναδέζικο και ελληνικό proxy) αλλά συνεχίζει να μου δίνει network error. Τι μπορώ να κάνω;
Η οθόνη που βλέπω είναι ίδια με την παρακάτω, με τη διαφορά ότι η δική μου έκδοση είναι η 2.2.406.5 :
Φίλε μου, μόλις συνδέθηκα και λειτουργεί κανονικά, κάποιο πρόβλημα έχεις με την σύνδεσή σου ή με firewall που έχεις και κόβουν την επικοινωνία
Ευχαριστώ
Αυτό που λες ήταν, έτρεχε κάποιο service του windows defender, νόμιζα ότι ήταν απενεργοποιημένο, ίσως ξαναενεργοποιήθηκε με το update του windows creators update
Στις παραπάνω οδηγίες λέει ότι "σε περίπτωση που δεν αναγνωρίζεται σωστά ή δεν έχουμε περάσει Drivers τότε κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε τα δύο παρακάτω προγράμματα ως διαχειριστές, Mi PC Suite + MiFlash".
Στο Device Manager > Portable Devices εμφανίζεται ήδη ως Redmi Pro. Αυτό σημαίνει ότι αναγνωρίζεται κανονικά, έτσι δεν είναι;
Όταν έτρεξα το Mi PC Suite ως administrator και συνέδεσα το τηλέφωνο, μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα:
Το αγνοώ και συνεχίζω με την εγκατάσταση της Fastboot Rom που κατέβασα από το φόρουμ της Xiaomi, σύμφωνα με τις οδηγίες του παραπάνω οδηγού ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;