Μάκη το παραδέχομαι το αλάνι άσχετα άμα τα κάνει όλα Κούγκι έχει επιμονή και υπομονή αν διάβαζε και λίγο τους οδηγούς σε κάνα μήνα θα μας έπαιρνε της ταυτότητες.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
@derveni Μου αρέσουν άνθρωποι που μπαίνουν στα βαθιά και να ξέρεις η πείρα έρχεται από τα λάθη που κάνουμε
Redmi Note 3 pro -
Ο/H makisfz έγραψε:
Κι αν σε τρώει κιόλας
Εντάξει αν δεν τον πειράζει να χαλάσει η συσκευή του πάω πάσο, είναι όντως ένας τρόπος να μάθεις.......αν κι εδώ στο επίπεδο που είναι δεν μαθαίνει απλά μας βλέπει να του σώζουμε το κινητό χωρίς να καταλαβαίνει τι κάνουμεΕπίσης ο πανικός της στιγμής χειροτερεύει τη κατάσταση!
Καλό είναι κάποιος που ξέρει και μένει κοντά, να του δείξει κάποια πράγματα.....αφού διαβάζοντας δεν βγάζει άκρη, τουλάχιστον να τα βλέπει στη πράξη χωρίς να μετατρέπει το φλασάρισμα σε ρώσικη ρουλέταOpen-source is the future -
Θάνο ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις που κάνει, δεν μπορείς να του επιβάλεις τι να κάνει. Απλώς εμείς βοηθάμε ως εκεί που μπορούμε και θέλει
Redmi Note 3 pro -
ΦυσικάOpen-source is the future
-
Παιδιά, η εμπέδωση και γνώση του ποιού οδηγού ακολουθώ και γιατί είναι το Α και Ω στα Xiaomi. Το να τα παίρνεις αψήφιστα και πέφτεις σε λάθη που οδηγούν σε bootloop είναι κουραστικό για όλους. Και αργά ή γρήγορα και ο @8@nos θα κουραστεί.
-
Ας δώσουμε μια ακόμη ευκαιρία τον φίλο, το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
-
καλημέρα επειδή θα χρησιμοποιήσω strava θα το έχω σε τσέπη θέλω να καταγράψει τη διαδρομή
-
να ρυθμίσεις την εφαρμογή να μην την ... πέφτει σε ύπνο βαθύ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
να ρυθμίσεις την εφαρμογή να μην την ... πέφτει σε ύπνο βαθύ!!
Σε απλά , Ελληνικά; -
RIGHTS!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-