Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
13.420 -
ΟΚ, όσο για την aroma επιλέγεις τροποποίηση και περνάς αυτά που θεςOpen-source is the future
-
Ο/H movieland έγραψε:
Ο/H 8@nos έγραψε:
13.420 -
Δεν καταλαβαίνω σε ποιο σημείο βρίσκεσαι, τι ακριβώς κάνεις? Τροποποίηση στην aroma ή το θέμα της sim. Μήπως μπορείς να δείξεις φώτο?Open-source is the future
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω σε ποιο σημείο βρίσκεσαι, τι ακριβώς κάνεις? Τροποποίηση στην aroma ή το θέμα της sim. Μήπως μπορείς να δείξεις φώτο?
13.420 -
Τέλεια φίλε μου, χαίρομαι που βρήκες λύση στο πρόβλημά σουOpen-source is the future
-
Θάνο πια ρομ έχεις την miui development η την aromas
-
Open-source is the future
-
-
Είχα απαντήσει στο παρελθόν σε ίδια ερώτηση
Ακόμα το ίδιο τζαμάκι έχω και είμαι ικανοποιημένος, μια χαρά με έχει σώσει από γρατζουνιές. Εφαρμόζει μια χαρά και άνετα θα το αγόραζα ξανά.
Επίσης για τα Nillkin έχω ακούσει καλά λόγια αλλά προσωπικά δεν τα έχω δοκιμάσει.Open-source is the future -
Ο/H movieland έγραψε:
Γνωρίζει κανείς κανένα τζαμάκι να κάθεται καλά στην οθόνη του redmi 4x , δοκίμασα ήδη 2 αλλά αριστερά δεξιά δεν πατάνε καλά, σε tempered glass αναφέρομαι.
Άψογη εφαρμογή, τρύπες ακριβώς εκεί που πρέπει να υπάρχουν. Προ καιρού είχα αν θυμάμαι καλά προτείνει και το full cover της Lenuo το οποίο είχα αγοράσει αλλά δεν είχα προλάβει να τοποθετήσω. Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από όσους τυχόν παρέσυρα με τη βιαστική μου κρίση από την εξωτερική συσκευασία. Πραγματικά πιστεύω ότι οι σχεδιαστές του είναι ηλίθιοι! Δεν έχω συναντήσει πιο άχρηστο τζαμάκι! Εκτός του ότι έχει απολύτως άθλια εφαρμογή (το έβαλα-έβγαλα 5-6 φορές για να καταφέρω να έχει μια μόνο φουσκάλα κάτω δεξιά αντί για 4 που είχε με την πρώτη προσπάθεια), το κάτω τμήμα του "full cover", είναι κατάμαυρο και καλύπτει εντελώς τόσο τα capacitive buttons όσο και το notification led με αποτέλεσμα να μην έχω πια ειδοποιήσεις!!! Πραγματικά έμεινα άφωνος όταν διαπίστωσα τι απίστευτη μ@λακία έχουν κάνει!
Δεν το συζητώ ότι έφυγε για τα σκουπίδια αμέσως. Παρήγγειλα ένα από αυτά τα διαφανή εύκαμπτα "nano" που έχουν βγει, αλλά νομίζω ότι κακώς το έκανα κι αυτό. Οι οθόνες μας κομπλέ πλέον έχουν 27€ και από Ελλάδα. Δε νομίζω να αξίζει να ασχολείται πια κανείς με tempered συνεπώς...
Επί της τελευταίας έκδοσης global stable (9.2.3.0 NAMMIEK): όσοι δεν την έχετε κάνει ακόμα την αναβάθμιση, συνιστώ να μην την κάνετε. Υπάρχει τελικά -μείζον- θέμα με την αυτονομία! Η χειρότερη -μακράν- ROM από την εποχή της 8.2.9.0 που το πρωτοπήρα. Μιλάμε για μετά βίας 1,5-2 ώρες SOT στη χρήση μου (σε σχέση με 3,5-4 μέγιστο που έφτανα στις προηγούμενες) και μετά βίας 30-35 ώρες standby. Δεν μπορώ να σκεφτά άλλο λόγο καθώς δεν εγκατέστησα τίποτα νέο από τότε που πήρα το update.