Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Bootloader ξεκλείδωτος είναι ακόμα,δοκίμασα με νεότερη εκδοσή του miflash (2017.12.12.0) και μου βγάζει error:flash system error.
-
-
Κάτι δεν κάνεις σωστά, λοιπόν ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, την rom αντιγραφή και επικόλληση στον δίσκο C χύμα όχι σε κάποιο φάκελο, στην συνέχεια extract here την rom πρόσεχε δεν την πειράζουμε π.χ. να την βάλεις σε κάποιο φάκελο. Μετά πας στο Mi flash κάνεις refresh βρίσκει το κινητό και εσύ μετά πας και επιλέγεις τον φάκελο που έγινε extract here και flash αυτό είναι όλο, καλή επιτυχία.
-
Αυτό κάνω κ εγώ,η ROM όμως που κατέβασα οταν την έκανα unzip ήταν μέσα σε 2 φακέλους,έσβησα τον πρώτο και κράτησα τον δεύτερο που είχε μέσα την ROM.
Ήταν πχ Νίκος\Νίκος\ROM οι φάκελοι και εγώ κράτησα μόνο το Νίκος\ROM.
θα κάνω και μια δοκιμή τώρα με την 20160401,μόλις δοκίμασα με την beta και κόλλησε. -
Μόλις δοκίμασα με την 20160401 και έβγαλε πάλι σφάλμα "Ακαθόριστο σφάλμα 0χ8000400:Failed (remote failed to check sparse crc).
-
Επειδή μου μπήκαν ιδέες τώρα, μπορώ να πάω με miflash από global stable σε global developer χωρίς να χάσω τίποτα (εφαρμογές+δεδομένα); Αν καταλαβαίνω καλά εδώ ο τύπος λέει ότι γίνεται; Ο bootloader είναι ξεκλείδωτος ούτως ή άλλως σε εμένα.
-
@Nikolakis26 μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από το miflash και το σφάλμα που σου βγάζει; Σημειωτέον ότι στη διαδρομή προς την ROM δεν επιτρέπονται κενά και ελληνικοί χαρακτήρες.
@theopan διατηρώ μεγάλη επιφύλαξη για αυτό που λέει ο τύπος.
Φοβάμαι για force closes μετά το Flash. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις! -
Ο/H Nikolakis26 έγραψε:
Μόλις δοκίμασα με την 20160401 και έβγαλε πάλι σφάλμα "Ακαθόριστο σφάλμα 0χ8000400:Failed (remote failed to check sparse crc).
Εγώ θα σου πρότεινα να ξανά κατεβάσεις τη ρομ και απαραίτητη προϋπόθεση είναι το τηλέφωνο να έχει μπαταρία. Αν είναι πεσμένη θα βγάζει λάθη -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@theopan διατηρώ μεγάλη επιφύλαξη για αυτό που λέει ο τύπος.
Φοβάμαι για force closes μετά το Flash. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις!
Backup με TWRP υποθέτω θα με επαναφέρει στην προτέρα κατάσταση αν κάτι στραβώσει έτσι; Όλα τα partitions τα κάνω restore σε τέτοια περίπτωση ή μόνο system+data; -
Πάρε system και data και θα είσαι οκ. Σου υπενθυμίζω ότι το data/media δεν λαμβάνεται backup οπότε φρόντισε και για το internal storage ανάλογα. Όχι ότι θα χαθεί απλά για να είσαι 100% καλυμμένος!
-
Καλημέρα σε όλους.
@George Kaggelaris Αυτό είναι το σφάλμα,βάζω και SS την διαδρομή να δεις.
@achkap τώρα κατεβάζω πάλι την ROM να δοκιμάσω,απο μπαταρία δεν ξέρω γιατι όλο το βράδυ έμεινε σε fastboot,συνδεδεμένο όμως με το καλώδιο.