Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)

• RedMi 4X
    • Έπειτα από συμβουλή του NasDriver δοκίμασα κ να διαγράψω το Google account κ να κάνω καθαρισμό στα app data των Google apps. Δυστυχώς ούτε αυτό δούλεψε. Κατέφυγα τελικά σε factory reset κ ξαναπέρασα την rom. Αυτό έλυσε το πρόβλημα. Έφαγα δυστυχώς ώρες για να ξανασεταρω το κντ αλλά νομίζω εξάντλησα τα παντα.
    • Καλησπέρα!
      Μετα απο την τραγική stable v9.5.4.0 που περασα το Νοέμβρη και ακομα βλαστιμαω (σεταρω απο την αρχη παντα), ευτυχώς βλέπω οτι και το 4Χ περναει σε ν10.

Επειδη θα πρεπει να το κανω φουλ FR και σεταρισμα απο την αρχη (βλέπω και παραπανω επιπλεον λογο να το κανω!), μπορει καποιος που εχει την ν10.1.1.0 ήδη περασμένη, να πει εντυπωσεις και πως συγκρίνεται με τις 9αρες; Ειδικότερα με την ν9.1.1.0 αν τη θυμαται.

Αφου θα τη σεταρω απο την αρχη, μην παω σε ν10 αν δεν αξιζει, τουλαχιστον να παω προς τα πισω και να το αφησω στην ησυχια του! :)
    • Συνοπτικά: να μην κάνεις factory reset. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος και κακώς το έκανες ως τώρα. Καλή είναι. Από τις πρώτες 9άρες τουλάχιστον καλύτερη.
    • Διαφήμιση
    • FR κανω κυριως γιατι το τηλεφωνο γινεται encrypted απο enforced policy που ερχεται απο την εταιρεια που δουλευω, οποτε δεν ειναι επιλογη! :)
      (ειδα και τα προβληματα παραπανω οποτε δεν θελω να ρισκαρω συνηθως)
      Το στησιμο απο την αρχη ειναι μανουρα, οποτε και το κανω μια-δυο φορες το χρονο το πολυ, οποτε οταν περασα την 9.5.4, θυμωσα με τον χρονο που εχασα βασικα!
      Παντως αφου μενει σε ιδια εκδοση android, θα ξαναδοκιμασω να περασω απο πανω το καινουργιο twrp και την 10.1.1 στην encrypted αλλα παλιότερα δεν εμπαινε με τιποτα.

Θενκς για την απαντηση!
    • Καλησπέρα παίδες.
      Επειδή έχω χάσει επεισόδια, να ρωτήσω το εξής:
      Το 4χ μου έχει την XTRV Stable V9.5.4.0 για να πάω στην
      XTRV Stable V10.1.1.0 χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο ή κάνω την διαδικασία
      όπως συνήθως?
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση-βοήθεια.
    • ξερει καποιος τι ειναι το σηματακι που δειχνει διπλα στο wifi? μου το εμφανισε σημερα που συνδεθηκα σε ρουτερ cosmote.
      Images
      • Screenshot_2019-01-21-09-09-09-229_com.android.chrome.png

34,6 kB, 625×216, viewed 84 times
    • Διαφήμιση
    • σωστο ενεργοποιησα δοκιμαστικα το hotspot τωρα και μου το εμφανισε δεν το ειχα ξανακανει. Στο ρουτερ που μου το εβγαλε ειχε ενεργοποιημενο και το Wifi fon του οτε οποτε μαλλον εβλεπε αυτο.
    • Γειά σας παιδιά...νέος χρήστης της συσκευής (περίπου 1,5 μήνα). Απορία: εδώ υπάρχει ενημέρωση ή όχι? Στον χειροκίνητο έλεγχο απ'οτι βλέπετε δεν βγάζει διαθέσιμη ενημέρωση,αλλά πατώντας πάνω δεξιά στο μενού βγάζει αυτό που βλέπετε,και αν πατήσω λήψη κάτι αρχίζει να κατεβάζει...δεν θα έπρεπε να φαίνεται αν υπάρχει κάτι καινούργιο?

Υ.Γ. επίσης στην "επιλογή πακέτου ενημέρωσης" με πήγαινε στον file explorer σε ένα φάκελο που είχε την τρέχουσα rom με ημερομηνία δημιουργίας τη σημερινή...έσβησα την συγκεκριμένη ρομ,υποθέτω οτι είχε μείνει από το upgrade από την 9...για την ακρίβεια την μετακίνησα στο pc,την έσβησα από το κινητό.
    • Ο/H kmpatra έγραψε:

Γειά σας παιδιά...νέος χρήστης της συσκευής (περίπου 1,5 μήνα). Απορία: εδώ υπάρχει ενημέρωση ή όχι? Στον χειροκίνητο έλεγχο απ'οτι βλέπετε δεν βγάζει διαθέσιμη ενημέρωση,αλλά πατώντας πάνω δεξιά στο μενού βγάζει αυτό που βλέπετε,και αν πατήσω λήψη κάτι αρχίζει να κατεβάζει...δεν θα έπρεπε να φαίνεται αν υπάρχει κάτι καινούργιο?

Υ.Γ. επίσης στην "επιλογή πακέτου ενημέρωσης" με πήγαινε στον file explorer σε ένα φάκελο που είχε την τρέχουσα rom με ημερομηνία δημιουργίας τη σημερινή...έσβησα την συγκεκριμένη ρομ,υποθέτω οτι είχε μείνει από το upgrade από την 9...
      Η Λήψη ενημέρωσης σε περίπτωση που δεν σου βρίσκει νέα ROM, πολύ απλά θα σου ξανακατεβάσει την ήδη υπάρχουσα.
    • Διαφήμιση