Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
-
Το ψάχνω. 9.7.18
-
Μια βοήθεια παρακαλώ ρε παιδιά! Στο μενού του redmi 4x, που βρίσκεται η Διαχείριση του Δακτυλικού Αποτυπώματος; Δεν δουλεύει στο κινητό της γυναίκας μου και δεν μπορώ να το βρω στο μενού. Το κινητό έχει την τελευταία global stable rom.
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Είναι εντάξει ο σεμσορας;
Μπες μια στο cit πατώντας επαναλαμβανόμενα πάνω στο kernel στο σχετικά με το τηλέφωνο και κάνε τα τεστ του δακτυλικου.
-
Fingerprint
-
παιδια καλημερα...εχω βονταφον συνδεση..και καθε μερα μου ερχεται μηνυμα για καταναλωση ΜΒ ενω εχω τα παντα κλειστα...εχετε καμια ιδεα απο που
εχω την καταναλωση?
ευχαριστω -
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να δηλώσουμε συγκεκριμένη σιμ για κάθε επαφή μας. Το πρόβλημα είναι ότι στις ρυθμίσεις το τηλ έχει επιλογή κλήσεων από σιμ1 ή σιμ2 και τρίτη επιλογή ΄'Δεν ορίστηκε" Έτσι με τις 2 πρώτες επιλογές θα καλεί όλους τους αριθμούς απο τη σιμ που θα δηλώσουμε ενώ στην τρίτη επιλογή μας ρωτάει πάντα χωρίς να απομνημονεύει την επιλογή μας για τη συγκεκριμένη επαφή. Τώρα εγώ έχω εγκατεστημένο το πρόγραμμα διαχείρισης κλήσεων Pixelphone V3.2.4 το οποίο έχει τη δυνατότητα που ζητάω αλλά το 4χ δεν υπακούει. Καλεί πάντα από τη σιμ που του δηλώνεις στις δικές του ρυθμίσεις Υπάρχει κάποια λύση?
-
Στις τελευταίες roms developer έχει επιλογή στο settings, sims and networks να επιλέξεις remember sim card preferences.
Έτσι κάθε επαφή καλείται από τη sim που καλέσεις τη πρώτη φορά. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Στις τελευταίες roms developer έχει επιλογή στο settings, sims and networks να επιλέξεις remember sim card preferences.
Έτσι κάθε επαφή καλείται από τη sim που καλέσεις τη πρώτη φορά
-
Και εγώ τώρα το είδα στη τελευταία. Πιθανότατα να έρθει σε μεταγενέστερη σταθερή.