Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
θέλω ακόμη 40 ώρες μου έστειλαν την άδεια ξεκλειδώματος
-
Ωραία @Thanasis1972 θα ξεκλειδώσεις φυσιολογικά Πέμπτη απόγευμα. Μετά θα περάσεις το twrp. Όσο για την επιλογή της rom αν ασχολείσαι με την συσκευή βάλε την developer. Αν δεν ασχολείσαι βάλε stable να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.
-
εγγύηση επειδή το έκανα από δικό μου φταίξιμο δεν είχα τελικά το πήγα σε irepair και σε μια εβδομάδα το πείρα και με καινούρια οθόνη που είχα σπάσει
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Test point; @derveni εγγύηση!!
ναι αν χρειαστεί βοήθεια εδώ είμαστε το πήραμε το κολαι
-
@Thanasis1972 κανείς δεν δίνει εγγύηση για σπάσιμο οθόνης , εκτώς εάν το πάρεις από εδώ μαγαζί και πληρώσεις ασφάλεια για την οθόνη. Από εκεί και πέρα παίζουν οι ποιότητες στις οθόνες ,έξω παίζουν από 17€ έως και 45€ , ότι πληρώνεις παίρνεις...
-
εκτός των puplic που θα σε πουν ότι έχει υγρασία και δεν το καλύπτει η εγγύηση για το σπάσιμο οθόνης και ας πλήρωσες 20 ευρά.
-
εγώ την έσπασα
-
-
Παιδιά χαλαρώστε θα μπουν οι moderades και θα σας μαλώσουν για σιγοντάρισμα άλλων καταστημάτων εκτός των διαφημιζόμενων.
Χωρίς να θέλω να μειώσω την φοβερή, εξαιρετική δουλειά-βοήθεια του @thanos485 -
Δεν έχω δυστυχώς μόνο τις πολύ κινησιμες redmi note 3 και σε λίγες ημέρες redmi note 4 & redmi note 4x
-
@spideman3 Έχεις δίκιο εν μέρει αλλά εδώ δεν υπάρχει κατάστημα ούτε αμοιβή για εργασία, αλλά στο πνεύμα που μιλάς ναι έχεις δίκιο.