Ενεργοποίησε την επιλογή OEM Unlocking στις επιλογές για προγραμματιστές και μέσα στο Mi Unlock Status σύνδεσε το Mi Account σου.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
ειναι κλειδωμενος φιλε γιωργο!!ειχα ξανα 3 xiaomi κινητα και γνωριζω τη διαδικασια!!!
-
Ναι ναι διόρθωσα το προηγούμενο μήνυμα!
-
τα εχω ενεργοποιησει ολα αυτα!!λες να θελει chnia developer??
-
Στο σφάλμα Could Not Verify Device τί άλλο σου γράφει; Ποιά έκδοση του Mi Unlock Tool χρησιμοποιείς;
-
λεει οτι δεν ταιριαζει ο λογαριασμος με αυτον της συσκευης ασχετως που ολα ειναι ιδια!!χρησιμοποιω τη 1.1.0371_1 εn!!λες να ξαναθελει αιτηση!!!εχω αφιρεσει απο δυο redmi 4 prime ηδη τον λογαριασμο και φαινεται μοναδικος στο redmi 4x!!εχω φλασαρει πολλες φορες και δεν ειχα προβλημα!!!βεβαια το τελευταιο ξεκλειδωμα στο redmi 4 prime to εκανα πρωταπριλια!!
-
Δε νομίζω να έχεις χάσει το δικαίωμα. Αν πας en.miui.com/unlock σε αφήνει να κατεβάσεις το Unlock Tool;
Αν ναι έχεις ενεργό δικαίωμα ξεκλειδώματος. -
προχωραει τωρα κατεβαζω μια νεα version unlock tool!!!την τρεχω αλλα λεει οτι το αρχειο ειναι κατεστραμμενο!!!οτι να ναι
=============== Απρ 28th 2017, 3:41pm ===============
φιλε γιωργο αποστολη εξετελεσθη!!ηθελε ξανα περασμα στην επιλογη ξεκλειδωμα συσκευης το λογαριασμο βεβαια πρωτη φορα μου συμβαινει μετα απο flash rom se redmi3,redmi3s,redmi note 3se,kai redmi4 prime!!!ευχαριστω πολυ για το χρονο σου!!!παμε τωρα για ελληνικη απαιχτη ρομ!!!!σε ευχαριστω και παλι!!! -
-
Δύο ερωτήσεις
Υπάρχει τρόπος να ελέγξουμε αν είναι official ξεκλειδωμένο το κινητό?
Υπάρχει έκδοση του twrp για το 4Χ ? -
-
Ψάξε βρε και κανέναν οδηγό μόνος σου. Μην τα περιμένεις στο πιάτο όλα. Φιλικά πάντα.