Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
στην official 70. Σε αυτήν του φόρουμ έχει κουμπι ενεργοποίησης των 160 χαρακτήρων.
-
-
Καλησπέρα κι από μένα! Πριν 3 μέρες παρελαβε ο αδερφός μου από geekbuying το 4X 2/16GB με 8.2.0.2 global. Αμέσως μετά πήρε 8.2.9.0 ΟΤΑ, και αποτι είδα στο site της Xiaomi η 8.2.9.0 είναι η official global (γιατί αρχικά ειπώθηκε ότι λόγω μηδενικού η 8.2.0.2 ROM είναι fake). Να σημειωθεί ότι το μόνο bug που βρέθηκε ήταν τα δεδομένα όπου ήθελε ρύθμιση το APN σε IPv4.
-
καλημερα σε ολους!!!θα δουμε καποια νεα stable για redmi4x??εχω την 8.2.8!!
-
Γεια σε όλους!
Μόλις πήρα το Redmi 4X απο το MyGad και δυστυχώς έχει μόνο Κινέζικα και Αγγλικά. Δεν μπορώ να προσθέσω καν Ελληνικό πληκτρολόγιο για να γράψω!
Η απορία μου:
Μπορώ να εγκαταστήσω την global ROM ακολουθώντας μόνο τις οδηγίες στο Xiaomi MIUI Official Forum ή πρέπει να κάνω την διαδικασία bootloader unlock κλπ που περιγράφεται στο forum εδώ;
Και αν γίνει το πρώτο, η global version έχει Ελληνικά; (έστω το πληκτρολόγιο - δεν πειράζει για τα μενού...)
Σας ευχαριστώ πολύ! -
-
Ο/H thanosg έγραψε:
Μπορώ να εγκαταστήσω την global ROM ακολουθώντας μόνο τις οδηγίες στο Xiaomi MIUI Official Forum ή πρέπει να κάνω την διαδικασία bootloader unlock κλπ που περιγράφεται στο forum εδώ;
-
-
Καλησπέρα δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό topic . Ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η αγορά xiaomi redmi 4x (2gb ram) για ατόμο που παίζει λίγα παιχνίδια , χρησιμοποιεί viber facebook κτλπ λίγο φωτογραφίες . Γενικά ήρεμα πράγματα.
Είναι καλύτερο από το xiaomi redmi 4 (2gb ram) το απλό?
Γιατί μου φαίνονται πάνω κάτω τα ίδια , και η διαφορά είναι μόνο desing. -
Για παιχνίδια (ανάλογα και τα παιχνίδια φυσικά) καλύτερα να κοίταγε για 3GB RAM
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Για παιχνίδια (ανάλογα και τα παιχνίδια φυσικά) καλύτερα να κοίταγε για 3GB RAM
ευχαριστώ κιόλας για την απάντηση!