καλησπερα στην παρεα εχω ενα redmi 4x και συνεχεια διαβαζω για το bootloader αν ειναι ξεκλειδωτο πως μπορω να το βρω στο δικο μου κινητο αν ισχυει κατι τετοιο
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
-
καλησπερα στην παρεα εχω ενα redmi 4x και συνεχεια διαβαζω για το bootloader αν ειναι ξεκλειδωτο πως μπορω να το βρω στο δικο μου κινητο αν ισχυει κατι τετοιο
-
Καλύτερα κάνε και τον έλεγχο μέσω fastboot για να είσαι σίγουρος, αν και τον βλέπω ξεκλείδωτο.
Μπορείς να ανεβάσεις και μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο, να δούμε τι ROM έχεις; -
-
Δες στο ακριβώς από πάνω ποστ τον οδηγό που σου έβαλα
-
δεν τα γνωριζω αυτα και δεν θελω να μπλεξω σε κατι που δεν ξερω παντως σε ευχαριστω για την βοηθεια να εισαι καλα
=============== Ιουν 23rd 2017, 9:26pm ===============
αυτη ειναι -
-
σε ευχαριστω φιλε
=============== Ιουν 23rd 2017, 9:48pm ===============
ευχαριστω -
καλησπερα σε ολους εγκατεστησα την τελευταια xrtv 7.6.22 και δεν εχει επιλογη για 160 χαρακτηρες στο μυνημα,τι κανουμε??ευχαριστω!!!
-
Ο/H leontatos έγραψε:
καλησπερα σε ολους εγκατεστησα την τελευταια xrtv 7.6.22 και δεν εχει επιλογη για 160 χαρακτηρες στο μυνημα,τι κανουμε??ευχαριστω!!!
-
Παιδιά αυτή τη στιγμή έχω βάλει την official global 8.2.9.0 και ακόμα δεν έχει έρθει η ενημέρωση για 8.2.10.0, άλλαξα τοποθεσία σε Ινδία αλλά και πάλι τίποτα. Προσπάθησα να το κάνω χειροκίνητα κατεβάζοντας από εδώ τη rom και επιλέγοντας "επιλογή πακέτου ενημέρωσης" γενικά ακολουθώντας αυτά τα βήματα, αλλά δεν γίνεται καμιά ενημέρωση, πάλι δείχνει "8.2.9.0 δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις".
Οκ ξέρω μπορώ να τη περάσω και με fastboot update, απλά θέλω να δω νορμάλ τι γίνεται, έχει έρθει σε κάποιον από σας ειδοποίηση για ενημέρωση?Open-source is the future