ναι κανονικα
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Ο/H theopan έγραψε:
Μπράβο σας! Αλλά κάποιοι σαν εμένα το πήραμε με global official και προς το παρόν λέω να μη μπλέξω με φλασαρίσματα και να της δώσω μια ευκαιρία.
-
@unpsophable Μέσα στις ρυθμίσεις-> πρόσθετες ρυθμίσεις->Notification light, εκεί που επιλέγουμε να αναβοσβήνει το led στις ειδοποιήσεις, σου δίνει δυνατότητα να αλλάξεις χρώματα;
Αν ναι, δες τι επιλογές έχει, αν όχι (βρήκα αναφορά γι αυτό το τηλέφωνο ότι είχε μόνο λευκό, δεν ξέρω αν ισχύει) μήπως ανάβει λευκό και αν και το τηλέφωνό σου είναι λευκό, δεν φαίνεται το φως; -
ναι τα διαβασα κι εγω αυτα...οντως το συγκεκριμενο τηλεφωνο εχει μονο λευκο φως αλλα σιγουρα μπορω να το δω διοτι αναβοσβηνει κανονικα στις αναπαντητες και στην φορτιση οποτε δεν τιθεται τετοιο θεμα...εσβησα και το φως για να το σιγουρεψω αλλα τιποτα
-
-
Ο/H theopan έγραψε:
Αρνητικό δεν εντόπισες, κάτι θετικό υπάρχει σε σχέση με την προηγούμενη;Όχι ότι δεν με τρώει το χέρι μου και δεν θα την αναβαθμίσω ίσως και σήμερα κιόλας αργότερα βέβαια.
Έχει αρκετό καιρό που έχει βγεί, δε νομίζω ν'αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα.Open-source is the future -
Καλησπέρα παιδιά!! Επειδή έψαξα στο φόρουμ και δεν βρήκα κάτι ξεκάθαρο για το 4x..Από xtrv stable με android 6 σε xtrv developer 7.7.6 με android 7 μόνο το factory reset αρκεί; Ή πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον επειδή πηγαίνω από android 6 σε 7;
-
Ο/H DimAstegos έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!! Επειδή έψαξα στο φόρουμ και δεν βρήκα κάτι ξεκάθαρο για το 4x..Από xtrv stable με android 6 σε xtrv developer 7.7.6 με android 7 μόνο το factory reset αρκεί; Ή πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον επειδή πηγαίνω από android 6 σε 7;
Κάνε ενα wipe --> Advanced Wipe --> (Dalvik/ART Cache, Data, Cache) και είσαι σίγουρα οκ
Σε μένα δεν χρειάστηκε τίποτα άλλοOpen-source is the future -
Το πήρα στην σύζυγο μου αυτό το κινητό και έχει ένα θέμα με το Bluetooth Plantronics m90. Κάνει διακοπές ο ήχος κατά την διάρκεια κλήσης. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
-
Ο/H zalaros έγραψε:
Το πήρα στην σύζυγο μου αυτό το κινητό και έχει ένα θέμα με το Bluetooth Plantronics m90. Κάνει διακοπές ο ήχος κατά την διάρκεια κλήσης. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ο/H george_1 έγραψε:
Open-source is the future -
Ο/H 8@nos έγραψε:
Ο/H zalaros έγραψε:
Δεν το έχω τώρα μπροστά μου αλλά φοράει την τελευταία stable official. 8.2.10.0 Είναι αγορασμενο από τον Κωτσόβολο.