Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)

• RedMi 4X
    • Καλησπέρα κι από μένα. Μόλις χθες παρέλαβα το redmi 4x και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ στην εφαρμογή επαφές να του δώσω επιλογή να μου τραβήξει επαφές κι από αλλά σημεία εκτός του Gmail το οποίο έχω κάνει ήδη. Στο προηγούμενο τηλ είχα ενοποιησει επαφές από Facebook, Yahoo, LinkedIn, tweeter, Outlook. Κυρίως με ενδιαφέρουν οι επαφές από το Outlook γιατί το προηγούμενο τηλ ήταν windowsphone και όλες μου οι επαφές είναι εκεί
      Ευχαριστώ
    • Ο/H angeloscha έγραψε:

Γεια χαρα
      θελω να παρω το 4X sto bangood βρηκα αυτο Xiaomi Redmi 4X Global Edition σε καλη τιμη.
      Αλλα βρηκα και αυτο Xiaomi Redmi 4X με μικρη διαφορα στην τιμη.

Ποια η διαφορα της Global Edition? (το εχω δει και σε αλλα μοντελα..)

Ευχαριστω!

Και στα σίγουρα Global Rom (official και με Ελληνικά) εκτός της Β20 να συμπληρώσω. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης καν ειδικά για τόσο μικρή διαφορά. Παίρνεις το Global Version.
    • Ο/H ioaman έγραψε:

Καλησπέρα κι από μένα. Μόλις χθες παρέλαβα το redmi 4x και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ στην εφαρμογή επαφές να του δώσω επιλογή να μου τραβήξει επαφές κι από αλλά σημεία εκτός του Gmail το οποίο έχω κάνει ήδη. Στο προηγούμενο τηλ είχα ενοποιησει επαφές από Facebook, Yahoo, LinkedIn, tweeter, Outlook. Κυρίως με ενδιαφέρουν οι επαφές από το Outlook γιατί το προηγούμενο τηλ ήταν windowsphone και όλες μου οι επαφές είναι εκεί
      Ευχαριστώ
      Έχεις προσθέσει τον Outlook λογαριασμό σου; πας Ρυθμίσεις->Λογαριασμοί->Συγχρονισμός, πατάς κάτω κάτω το "Προσθήκη (+) ", επιλέγεις "Προσωπικός (ΙΜΑΡ)" και βάζεις το outlook account σου... (ξημερώματα) δίνεις δικαιωματα :D να διαβάζει email επαφές κλπ.
      Μετα μπορείς να πας Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις Εφαρμογής->Εφαρμογές Συστήματος->Επαφές και ρυθμίζεις ποιες επαφές και από ποιο(ους) λογαριασμό(ους) να εμφανίζονται, πως να ταξινομούνται (όνομα, επώνυμο) κλπ.
      μπορεί οι παραπάνω διαδρομές να είναι κάπως διαφορετικές (διότι έχω miui9) ωστόσο αυτή είναι η γενική διαδικασία, ψάξτο λίγο.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα ,

Πήρα από eglobal το προηγουμενη εβδομαδα το 4χ για την γυναικα.Το σεταρα κανονικα και περασα την δικια μας ρομ.Το κινητό δουλευε αψογα μεχρι που σημερα το πρωι το βρήκε κλειστό , δεν ανοιγε και το κινητο ζεματαγε απο οτι μου είπε.το βραδυ επαιζε καποιο παιχνιδι και κοιμηθηκε χωρις να το κλεισει.Μετα απο ώρα το αφησε και ανοιξε.Με αγχωσε λιγο το γεγονος οτι εκαιγε ενω ηταν σε αδρανεια.μπορει να ειναι θεμα συσκευής?
    • καλησπερα, μπορει να ηταν σε αδρανεια οπως λες αλλα αν το παιχνιδι ηταν ανοιχτο στο background και δουλευε...τοτε κατα την αποψη μου εξαντλησε την μπαταρια...μου εχει συμβει και σε μενα (Mi3), παροτι δεν επαιζα το παιχνιδι τραβουσε και μπαταρια και δουλευε ο επεξεργστης στο φουλ, υπερθερμανθηκε και καποια στιγμη εκλεισε και δεν ξανανοιγε. το αφησα κρυωσε, το εβαλα κλειστο να φορτισει ( ουτε καν φορτιζε στην αρχη) μετα πηρε μπρος φορτισε για αρκετες ωρες και οταν το ξανα ανοιξα ηταν ολα καλα. μερικα παιχνιδια ειναι πολυ απαιτητικα κι απο καταναλωση ρευματος και πορων , επεξεργαστης, μνημη. Ελπιζω να βοηθησα.

Sent from my MI 3W using Tapatalk
    • Ο/H anavrian έγραψε:

καλησπερα, μπορει να ηταν σε αδρανεια οπως λες αλλα αν το παιχνιδι ηταν ανοιχτο στο background και δουλευε...τοτε κατα την αποψη μου εξαντλησε την μπαταρια...μου εχει συμβει και σε μενα (Mi3), παροτι δεν επαιζα το παιχνιδι τραβουσε και μπαταρια και δουλευε ο επεξεργστης στο φουλ, υπερθερμανθηκε και καποια στιγμη εκλεισε και δεν ξανανοιγε. το αφησα κρυωσε, το εβαλα κλειστο να φορτισει ( ουτε καν φορτιζε στην αρχη) μετα πηρε μπρος φορτισε για αρκετες ωρες και οταν το ξανα ανοιξα ηταν ολα καλα. μερικα παιχνιδια ειναι πολυ απαιτητικα κι απο καταναλωση ρευματος και πορων , επεξεργαστης, μνημη. Ελπιζω να βοηθησα.

Sent from my MI 3W using Tapatalk

Ευχαριστώ , θα το παρακολουθήσω να δουμε πως θα παει.Είναι η 9η συσκευη xiaomi που περνάει από τα χέρια μου ελπίζω να ειναι και αυτη αψεγάδιαστη όπως και οι άλλες
    • Διαφήμιση
    • Γεια χαρά και συγχαρητήρια για την δημιουργία του φόρουμ.
      Έχω κάνει παραγγελία ένα Xiaomi Redmi 4X 4G 32GB Dual-SIM black EU ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ
      από ελληνικό κατάστημα (δεν το έχω παραλάβει ακόμη) και με ενημέρωσαν ότι έχει την Global version.
      Επειδή είναι το πρώτο μου smartphone και είμαι άσχετος και για να πώ την αλήθεια έχω τρομάξει με τα
      ξεκλειδώματα , αλλαγή ROM κλπ που διάβασα εδώ , χρειάζεται να κάνω κάποια διαδικασία ;
      Επειδή στην περιγραφή λέει οτι έχει ελληνικό μενού θα είμαι εντάξει με τα ελληνικά;
      Όταν το παραλάβω θα πρέπει να κάνω κάποια συγκεκριμένη ενημέρωση;
      Ευχαριστώ και κάλως σας βρήκα.
    • Καλησπέρα πήρα το Redmi 4x την προηγούμενη βδομάδα.
      Μου έπεσε από ύψος 30 εκατοστών από την πλευρά της μπαταρίας στο πάτωμα .
      Το κρύσταλλο έγινε θρύψαλα την τρίτη μέρα.
      Επισκευάζεται μόνο το κρύσταλλο ;
    • Διαφήμιση
    • Οι οθόνες πάνε πακέτο στο συγκεκριμένο κινητό..
      Ίσως να μπορεις να βρεις και σκέτο εξωτερικό αλλά δεν ξέρω αν αναλαμβάνει κάποιος να στο κάνει..