Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
καλησπέρα,
ψάρακας στο φορουμ σας και νέος κάτοχος και χρήστης miui. Από τα λίγα που έχω διαβάσει μέχρι τώρα είστε ωραία κοινότητα και χαίρομαι που θα είμαι μέλος αυτής.
διαβάζω τα 2 παρακάτω για να ενημερωθώ να μην ξανά-ανακαλύψω τον τροχό από την αρχή
Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις.
και να προχωρήσω σε αυτό που με έφερε σε αυτό το φορουμ δηλαδή πως θα φλασάρω το redmi 4x μου το καινούργιο global dev rom.
καλώς σας βρήκα!!! -
Αρχίζω και γερνάω και βγαίνω εκτός τεχνολογιας
. Όταν επιστρέψω θα κάνω τον έλεγχο για τον bootloader και θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ
=============== Σεπ 28th 2017, 7:35pm ===============
@NasDriver
Ανέστη προσπάθησα να το κλειδώσω με εισαγωγή λανθασμένου κωδικού αλλά το κλειδώνει για μισό λεπτό και μετά επανέρχεται..... δεν βγάζει επαναφορά εργοστασιακών. -
Όσες φορές και εάν βάλεις λάθος κωδικό δεν κάνει τίποτα ? Απλά ζητάει πάλι τον κωδικό ?
Πολύ πιθανό να χρειαστεί να περάσεις ξανά μία fastboot rom, όποτε μπορέσεις κάνε τον έλεγχο του bootloader και βλέπουμε -
@NasDriver Το κινητό ξεκλείδωσε..... μην ρωτήσεις πως γιατί ντρέπομαι. Η ρομ που φοράει είναι για πέταμα;
-
Όχι επίσημη σταθερή έκδοση έχεις. Πώς άνοιξε τελικά?
-
ο κωδικός που ζητούσε ήταν η επιβεβαίωση του pin που είχαμε βάλει.... απλά ήθελε δύο φορές επιβεβαίωση. Εμείς το βάζαμε μια φορά και θεωρούσαμε ότι δεν ήταν αυτό. Τελικά η κόρη μου βρήκε την λύση. Οπότε να την αφήσω την ρομ λες;
-
Τέλος καλό όλα καλά. Αν δεν θες να πειραματιστείς και να βάλεις την ελληνική, την αφήνεις ως έχει. Θα σου έρθει κάποια στιγμή και αναβάθμιση, έχει βγει πιο καινούρια έκδοση.
-
Ότι είναι αν γίνει θα γίνει τώρα πριν αρχίσει να το δουλεύει και φορτώσει αρχεία...προσωπικά θα έβαζα την ελληνική, αν θες άσε το έτσι αλλά τουλάχιστον ξεκλείδωσε τον bootloader με mi account
=============== Σεπ 29th 2017, 7:46am ===============
Ο/H Kinglyr έγραψε:
καλώς σας βρήκα!!!
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ? -
παιδια καλησπερα...θα ηθελα να ρωτησω εαν βαλω κωδικο στις σημειωσεις (εχω αρκετα pass ) τι γινεται σε περιπτωσει που τον ξεχασω?..ποτε κανω επαναφορα κωδικου?
ευχαριστω -
Πέρασα τους Drivers στο pc και στον έλεγχο του bootloader είδα ότι είναι κλειδωμένος.
Η επικοινωνία με το pc λειτουργεί κανονικά και έκανα μεταφορά αρχείων μια χαρά ,επίσης
έχει παντού ελληνικά .
Άρα λοιπόν χρειάζεται να ξεκλειδώσω τον bootloader ;
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και τόσο εξοικειωμένος ώστε να κάνω την διαδικασία ξεκλειδώματος
γιαυτό και ρωτάω. -
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια rom έχεις;