Έχω ανεβάσει φωτό μια σελίδα πιο πίσω μήνυμα 735.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις bootloader, είσαι μια χαρά έτσι...Αν τώρα κάποια στιγμή αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα ή θελήσεις να πειραματιστείς με άλλες rom, μας το λες και θα σε βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστείςOpen-source is the future
-
καλημερα παιδια η συσκευη εχει Corning Gorilla Glass.?
ευχαριστω -
Υποτίθεται ναι απλά βάλε καλού κακού και προστασία
Και γενικά να ξέρεις γύρω στα 20 ευρώ κάνει καινούργια.Open-source is the future -
Για Asahi Dragontrail έχω διαβάσει εγώ ότι μάλλον έχει τελικά. Αποφεύγει η xiaomi τέλος πάντων να προσδιορίσει τι ακριβώς τζάμι έχει δηλώνοντας απλά ότι έχει ανθεκτικό. Από την εμπειρία μου, καθώς πριν 1,5 μήνα περίπου μου γλύστρισε από το πόδι μου στο μπαλκόνι του εξοχικού στον 1ο όροφο και έπεσε σε μπετόν (3-4 μέτρα ύψος δηλαδή) φορώντας απλή ζελατίνα και ντυμένο με τη σκληρή Nillikin, μπορώ να πω ότι αντέχει όντως. Το άκουσα να κάνει 2-3 γκελ στο μπετόν και όταν κατέβηκα και περίμενα να βρω θρύψαλλα, το βρήκα απλά με ένα μικρό βαθούλωμα πάνω δεξιά και μια μικρή ρωγμή στο τζάμι τέρμα πάνω (καμία λειτουργική ενόχληση αλλά βέβαια έσπασε). Φυσικά είχε βγει κατά την πτώση από τη θήκη και βρήκα τηλέφωνο και θήκη σε απόσταση 2-3 μέτρων... Θεωρώ ότι αν φόραγε καμιά ελαστική θήκη σιλικόνης και όχι αυτή τη σκληρή Nillkin και είχα και tempered αντί της ζελατίνας (έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και έτυχε να είμαι στο μεσοδιάστημα πριν την αγορά νέου tempered), δεν θα είχε πάθει ούτε καν αυτή τη ζημιά.
Υ.Γ. Α και κάτι άλλο που διαπίστωσα σήμερα σχετικά με την ύπαρξη ή όχι QC. Σύνδεσα πρώτη φορά μετά το update στην 8.5.2.0 έναν QC 2.0 φορτιστή που έχω και πλέον είδα να βγάζει εικονίδιο φόρτισης την αστραπή μέσα στον κύκλο (χαρακτηριστικό σήμα του Quick Charge) που δεν το έβγαζε στις 8.2.10.0 και 8.2.12.0. -
-
-
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Αν εννοείς την εφαρμογή Mi PC suite, μην παιδεύεσαι. Δεν είναι συμβατή με κινητά που έχουν Android 6.0.
-
Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω δεν ανεβάζει το σκίτσο αλλά η ρομ είναι η 8.5.2.0 MAMMIED. Έκανα ήδη αίτηση για ξεκλείδωμα για να περάσω την ελληνική ρομ και περιμένω τις 72 ωρες
-