Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)

• RedMi 4X
    • @Greg greg Για ν'ανεβάσεις screenshot μπες από browser.
      Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημά σου είναι ότι δεν ανάβει διαφορετικό χρώμα led. Αυτό δεν γίνεται γιατί πολύ απλά στη συγκεκριμένη συσκευή δεν έχουν βάλει περισσότερα λαμπάκια διαφορετικού χρώματος ;)
      Open-source is the future
    • Ο/H 8@nos έγραψε:

@Greg greg Για ν'ανεβάσεις screenshot μπες από browser.
      Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημά σου είναι ότι δεν ανάβει διαφορετικό χρώμα led. Αυτό δεν γίνεται γιατί πολύ απλά στη συγκεκριμένη συσκευή δεν έχουν βάλει περισσότερα λαμπάκια διαφορετικού χρώματος
      Όχι έχει 6 επιλογές χρώματος αλλά η κατηγορίοποίηση είναι σε 3 επιλογές και όχι ανά εφαρμογή. Δλδ έχεις αναπάντητη στο τηλ η στο βαιμπερ με το ίδιο χρώμα σε ενημερώνει. Το ίδιο στα μηνύματα τηλεφώνου και μεσσεντζερ ή μέιλ. Μόνο το ίδιο χρώμα δουλευει. Με απλά λόγια δεν μπορείς να έχεις μπλε για αναπάντητη πράσινο για μνήμα κόκκινο για μεσσεντζερ κ.ο.κ
    • Για μνήμα μόνο .... μαύρο :dead: άστο... :dead:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Δλδ άλλα χρώματα δεν βλέπεις....εγώ πάντως δεν βλέπω άλλα....και πολύ απλά ερχόμαστε στα ίδια ότι δεν έχουν βάλει λαμπάκια άλλου χρώματος!!
      Η rom(software) σου παρέχει αυτή τη δυνατότητα αλλά πρέπει να υποστηρίζεται και από το hardware (κοινώς να υπάρχουν περισσότερα λαμπάκια διαφορετικού χρώματος) ;)
    • Ο/H 8@nos έγραψε:

Δλδ άλλα χρώματα δεν βλέπεις....εγώ πάντως δεν βλέπω άλλα....και πολύ απλά ερχόμαστε στα ίδια ότι δεν έχουν βάλει λαμπάκια άλλου χρώματος!!
      Φυσικά και βλέπω. Εδώ είναι οι ρυθμίσεις. Αυτό που μάλλον δεν έδωσα σωστά να καταλάβετε είναι το εξής. Όταν εχω κλήση στο τηλ η στο βαιμπερ ανάβει το μπλε led. Όταν έχω μήνυμα στο τηλέφωνο ή στο μεσσεντζερ ανάβει το πράσινο led. Δλδ ο χρωματισμός του led δεν δουλεύει ανά εφαρμογή αλλά ανά κατηγορία όπως είναι στις ρυθμίσεις στην φωτο
      Images
      • Screenshot_2017-10-17-00-16-23-996_com.android.settings.png

351,99 kB, 720×1.280, viewed 101 times
    • Δεν με κατάλαβες.... άλλο τι βλέπεις στις ρυθμίσεις και άλλο τι γίνεται..... είναι αυτό που σου έγγραψα παραπάνω με το software και hardware......μπορώ να έχω ένα μηχάνημα που πατώντας ένα κουμπί να ανάβει κόκκινο φώς και πατώντας το δίπλα κουμπί να ανάβει πράσινο....αν όμως και οι 2 λάμπες είναι κόκκινες δεν θα έχει σημασία ποιο κουμπί πατάω, κόκκινο θ'ανάβει πάντα. Κατάλαβες τι λέω? Το είπα πολύ απλά πιστεύω....
    • Ο/H 8@nos έγραψε:

Δεν με κατάλαβες.... άλλο τι βλέπεις στις ρυθμίσεις και άλλο τι γίνεται..... είναι αυτό που σου έγγραψα παραπάνω με το software και hardware......μπορώ να έχω ένα μηχάνημα που πατώντας ένα κουμπί να ανάβει κόκκινο φώς και πατώντας το δίπλα κουμπί να ανάβει πράσινο....αν όμως και οι 2 λάμπες είναι κόκκινες δεν θα έχει σημασία ποιο κουμπί πατάω, κόκκινο θ'ανάβει πάντα. Κατάλαβες τι λέω? Το είπα πολύ απλά πιστεύω....
      Ναι αλλά με αυτή εδώ την ρομ και με την δουλειά που έχουν κάνει τα παιδιά εδώ αποδεικνύεται ότι το Led του santoni έχει πολλαπλά χρώματα, και όπως έχω ανεβάσει πριν στο screenshot, όπως το έχω ρυθμίσει αυτά τα χρώματα βλέπω και στο led. Άρα ήταν θέμα ρομ και όχι hardware.
      Images
      • Screenshot_2017-10-16-21-42-23-079_com.android.settings.png

375,94 kB, 720×1.280, viewed 77 times
    • Διαφήμιση
    • Ώπα δηλαδή εσύ βλέπεις και άλλα χρώματα εκτός από λευκό? Εννοώ το λαμπάκι το βλέπεις πχ και μπλέ?
    • Δλδ βλέπεις άλλα χρώματα....τι να σου πω εγώ δεν βλέπω κανένα πλέον γιατί έχω tempered glass πάνω από τα λαμπάκια αλλά πριν έβλεπα μόνο λευκό. Έτσι όπως τα λες είναι θέμα της rom ;)
    • Ο/H 8@nos έγραψε:

Δεν με κατάλαβες.... άλλο τι βλέπεις στις ρυθμίσεις και άλλο τι γίνεται..... είναι αυτό που σου έγγραψα παραπάνω με το software και hardware......μπορώ να έχω ένα μηχάνημα που πατώντας ένα κουμπί να ανάβει κόκκινο φώς και πατώντας το δίπλα κουμπί να ανάβει πράσινο....αν όμως και οι 2 λάμπες είναι κόκκινες δεν θα έχει σημασία ποιο κουμπί πατάω, κόκκινο θ'ανάβει πάντα. Κατάλαβες τι λέω? Το είπα πολύ απλά πιστεύω....
      Όχι φίλε, είναι RGB το led του santoni. Το hardware υποστηρίζει μια χαρά χρώματα. Δες και εδώ και κάπου αλλού νομίζω είχα πετύχει συζήτηση που το διαπίστωναν. Για λόγους ...οικονομίας μπαταρίας είναι απενεργοποιημένο στη rom. Αν είναι δυνατόν σε τηλέφωνο με καλή αυτονομία να είναι πρόβλημα τα χρώματα στο led δηλαδή...
    • Διαφήμιση
    • Ναι φίλε, είχα μείνει στα παλιά δεδομένα και μετά όπως είπα και παραπάνω επειδή έβαλα full tempered glass δεν φαίνεται κανένα led και δεν μ'ενδιαφέρει για να πω την αλήθεια, αν ήμουν μακριά απ'το κινητό όταν το πάρω στα χέρια μου το κοιτάω και τελειώνει το θέμα ;)
      Πραγματικά έλεος για την αυτονομία....λες και το led αν είναι θα φταίει για το drain :P