Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
τελικά δεν θα κάνω root για δεν θέλω να ξαναχαλάσει το κινητό ευχαριστώ
spideman3
=============== Νοε 29th 2017, 12:56pm ===============
spideman3 ευχαριστώ για την σελίδα Μια διαφορετική εξήγηση για το root για αρχάριους χρήστες του Android -
Δεν χαλάει από το root το κινητό...κάνα πέσιμο, κάνα χ@σιμο (αυτό με δύο έννοιες)...από αυτά χαλάει συνήθως!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Αφού λοιπόν διάβασες τον οδηγό πρέπει να έβγαλες συμπέρασμα αν σου χρειάζεται η όχι. Αν ναι κάντο, αλλιώς όχι. Πιο απλά δεν γίνεται. Φιλικά.
-
στο twrp που θα βάλω στο cmd θα γράψω fastboot flash recovery twrp_santoni_3.1.0-0_miui-hellas.img η fastboot flash recovery TWRP _3.1.0-0.img
-
-
-
Να μέσα στην συσκευή θα βρεις το αρχείο zip SuperSu - θα μπεις σε λειτουργία twrp - instail - επιλογή το αρχείο zip και είσαι έτοιμος. Μην παραλείψεις όταν τελειώσει να κάνεις wipe Cache & dalvick @Thanasis1972 αν και νομίζω πέρασες την XTRV γιατί αν έβαζες την XTRV ArΩma το supersu στο έχει στις επιλογές αν το θέλεις ή όχι.
-
ναι το έχει
=============== Νοε 29th 2017, 5:08pm ===============
τη διαμόρφωση να κάνω της εφαρμογές -
Αυτό αφορά τον καθένα μας τι θέλει. Για εσένα νομίζω βάλε τα default δηλαδή της μαμάς και μόνο το supersu από τα έξτρα. Και rom με την rom το προσαρμόζεις όπως θέλεις. @Thanasis1972
-
Να πω την αλήθεια, δεν περίμενα να φτάσουμε στο ευτυχές γεγονός πριν την έλευση του σωτήριου έτους 2018.
Έβαλε στο google τη λέξη XIAOMI και όπου έβρισκε γκρουπ με αυτή τη λέξη, έγραφε το πρόβλημά του...facebook, nosebook, earbook, footbook, miui,.gr, miui.in, miui.ca, miui.tr
Τελικά, όλοι μαζί μπορούμε.
Το τανάσι το πάλεψε και τα κατάφερε, μπράβο ρε Τανάσι!!
Γράφτηκε η "Τανάσι Οδύσσεια" και ευτυχώς, την "Τανάσι Ιλιάδα" τη γλιτώσαμε !!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!