Ελα, ξέρνα τις μαγικές, ανέφικτες ρυθμίσεις!!!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΗ μνήμη έχει ως ρόλο να χρησιμοποιείται όχι να μένει κενή να την καμαρώνουμε. Κατά συνέπεια ναι, το ότι μένει λιγότερη διαθέσιμη σημαίνει ότι γίνεται καλύτερη διαχείριση. Αν αρχίσεις να ανοίγεις εφαρμογές θα δεις ότι δεν θα μειωθεί αναλογικά η ελεύθερη. Με τίποτα φορτωμένο έχω γύρω στα 1,1-1,2GB ελεύθερα, με 20-25 (όσο πιο βαριές βρήκα) εφαρμογές, η ελεύθερη έπεσε στα 600ΜΒ περίπου και όχι παρακάτω όπως ίσως θα περίμενες. Αυτό σημαίνει ότι όταν χρειάστηκε αποδέσμευσε μνήμη από την ήδη χρησιμοποιούμενη χωρίς όμως να το παρακάνει (έμειναν ανοιχτές όσες δοκίμασα).Ο/H ioaman έγραψε:
Εμ πως χρησιμοποιεί τη μνήμη καλύτερα όταν εμένα μου αφήνει λιγότερη διαθέσιμη να υποστηρίξουν τις εφαρμογές που θα θελήσω να τρέξω...
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει βγει στην 9.1.1 η ARΩMA στο 4Χ;Ο/H 8@nos έγραψε:
Εγώ πάντως με την ARΩMA βλέπω ακόμα και 1.8![]()
Κι όμως μου έρχονται κανονικά μηνύματα και από το viber και από το gmail εμένα! Τα είχα βάλει στην αυτόματη εκκίνηση αρχικά και κάποια στιγμή τα αφαίρεσα. Δουλεύουν το ίδιο είτε τα έχω είτε δεν τα έχω επιλεγμένα για αυτόματη εκκίνηση.Ο/H demakhs έγραψε:
αν δε βάλεις όμως το google photos στην αυτόματη εκκίνηση και πλήρη δικαιώματα, δε συγχρονίζει όταν σβήνει η οθόνη ή με την εφαρμογή του gmail, viber για παράδειγμα, δεν έρχονται ειδοποιήσεις, καινούρια μηνύματα κου του λου....μα πως να ζήσεις ως προϊστορικός homo sapiens εν έτη 2018 (κυριολεκτικά όμως σάπιενς, Λαρ'σαϊικα)!!!
H 8.2 νομίζω ήταν η προηγούμενη rom με MIUI 8 σωστά? Αν ναι δεν είναι απαραίτητο το factory reset. Λέει ξεκάθαρα μόνο από MIUI 7 σε 8 χρειάζεται.Ο/H Aurumnus έγραψε:
Για να πάω από την 8.2 στην 9.1.1, χρειάζεται factory reset ή την περνάω απ'ευθείας;
Έχει βγει στην 9.1.1 η ARΩMA στο 4Χ;Εγώ μόνο την XTRV βλέπω.Ο/H 8@nos έγραψε:
Εγώ πάντως με την ARΩMA βλέπω ακόμα και 1.8![]()
Μήπως εννοείς για το Note 4X;