Ευχαριστώ πολύ, από εκεί ήταν τελικά...
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Ο/H Thanasis1972 έγραψε:
η οθόνη μου έβγαλε επιτυχής
1. Μπαίνεις twrp και επιλέγεις Wipe => Swipe to Factory Reset
2. Μόλις τελειώσει πατάς το σπιτάκι από κάτω για να γυρίσεις στο αρχικό μενού (του twrp πάντα)
3. Επιλέγεις Install και ψάχνεις το zip της rom που το έχεις αποθηκεύσει στη συσκευή σου για να το επιλέξεις ώστε να φλασάρεις πάλι τη rom
4. Μόλις τελειώσει, πατάς πάλι σπιτάκι για να γυρίσεις στο αρχικό μενού
5. Επιλέγεις wipe ==> advanced wipe ==> επιλέγεις ΜΟΝΟ Cache και Dalvik/ART Cache ==> swipe to wipe
6. Μόλις τελειώσει πατάς reboot to system
Κάνε ακριβώς αυτά τα βήματα! Καλή επιτυχία!Open-source is the future -
Κατέβασα ηλεκτρονικό πορτοφόλι από τις εφαρμογές,όμως μου βγάζει το μήνυμα:
Η συσκευή σας δεν υποστηρίζει υπηρεσία Tao n' Pay καθώς δεν διαθέτει λειτουργία NFC
Και η ερώτηση είναι : Αυτή η λειτουργία είναι θέμα λειτουργικού ή μπορώ να την προσθέσω εγώ; -
Δεν μπορείς...δυστυχώς.. ή έχεις ή δεν έχεις...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
παιδιά βοήθεια κλειδώθηκε το τηλέφωνο η οθόνη είναι με το mi αναμένο
-
ε τότε mi το πειράζεις άλλο, σε εκλιπαρεί!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πατας το κουμπί power ταυτόχρονα με το volume up και θα μπεις σε λειτουργία recovery twrp. Σύνδεσε το κινητό με υπολογιστή μέσω καλωδίου usb - βάλε χύμα μια rom - κάνε την εγκατάσταση. Αν έχεις μέσα κάποιο αρχείο zip rom κάνε το εγκατάσταση ή αν έκανες back up όπως θα είσαι σε recovery twrp λειτουργία θα πας στο restore και κάνε επαναφορά το αρχείο.
=============== Δεκ 2nd 2017, 10:55pm ===============
@demakhs είσαι ωραίος. -
Ο/H Thanasis1972 έγραψε:
παιδιά βοήθεια κλειδώθηκε το τηλέφωνο η οθόνη είναι με το mi αναμένο
-
Καλέ μου άνθρωπε @Thanasis1972, πραγματικά τι δεν κατάλαβες από αυτά που σου έγγραψα παραπάνω? Ήμουν ξεκάθαρος πιστεύω λέγοντας να κάνεις ακριβώς ότι έγγραψα βήμα-βήμα!
Κάνε αυτά που σου λέει ο @spideman3 τώρα ή κι εγώ συμφωνώ με @theopan καλό θα ήταν να γυρίσεις σε official rom και να το αφήσεις ήσυχο....έτσι θα ησυχάσει και αυτό και εσύ!
Σε παρακαλώ όμως, αν αποφασίσεις να βάλεις την official, μην προχωρήσεις μόνος σου αλλά ρώτα πρώτα εδώ να σε βοηθήσουμε!Open-source is the future -
καλημέρα πως μπαίνω σε globai stable
=============== Δεκ 3rd 2017, 10:11am ===============
η global development -