Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
παιδια καλησπερα..θα ηθελα ρωτησω κατα την γνωμη σας ποιο μοντελο ειναι το καλυτερο σε 5,5" και μεχρι 200ευρα?....ψανχομαι για κινητο εννοειται
χιαομι....οποτε θα ηθελα την βοηθεια σας...
ευχαριστω.. -
-
-
Open-source is the future
-
Σε αυτά τα λεφτά είναι αχτύπητο!!!
-
ευχαριστω πολυ παιδια...ναστε καλα
-
Καλησπέρα παιδιά, με την τελευταία αναβάθμιση official global από 9.1.1 σε 9.2.3 εμφανίστηκαν προβλήματα με το σήμα. Εκεί που δούλευε κανονικά φουλ σήμα, το σήμα διακόπτονταν (δίκτυο μη διαθέσιμο) και μετά από 10" ξαναεπανερχονταν. Δοκίμασα αλλαγή σε 2G, σε λειτουργία πτήσης χωρίς αποτέλεσμα. Δοκίμασα και αλλαγή sim άλλης εταιρείας αλλά πάλι το ίδιο. Αυτό γινόταν επί μία εβδομάδα ώσπου σήμερα δεν έχω καθόλου σήμα!!! Και διαβάζω αυτά που γράφετε για καμμένες πλακέτες και λέω είναι δυνατόν? Θα δοκιμάσω αύριο backup και εργοστασιακές ρυθμίσεις και ο Θεός βοηθός!
-
Ο/H ppantelos έγραψε:
Αυτό γινόταν επί μία εβδομάδα ώσπου σήμερα δεν έχω καθόλου σήμα!!! Και διαβάζω αυτά που γράφετε για καμμένες πλακέτες και λέω είναι δυνατόν?
Βάρα την πρηγουμενη fastboot rom με miflash αν εχεις ξεκλειδώσει.
Αν δεν.... και εχεις εγγύηση στείλτο. -
καλημερα παιδια...θα ηθελα να σας ρωτησω το εξεις.....μπαινω στο mi cloud.....πηγαινω στο galery για τις φωτο και μου βγαζει αυτο
HelpBack
When you connect your device with Mi Cloud, you can read and reply to texts, access notes and photos, or locate your phone from any browser.
- Make sure you're using the latest version of MIUIGet the latest version of MIUI
- Open the Mi Account app on your device and sign inMIUI asks you if you want to create a Mi Account when you power on your device for the first time. If you skipped it, you can create a Mi Account anytime by going to the Tools folder on your Home screen and opening the Mi Account app.
επειδη δεν τα πολυκαταλαβαιμω μηπως ξερετε τι συμβαινει>...τι πρεπει να κανω...
ευχαριστω.... - Make sure you're using the latest version of MIUIGet the latest version of MIUI
-
Ο/H mao2017 έγραψε:
επειδη δεν τα πολυκαταλαβαιμω μηπως ξερετε τι συμβαινει>...τι πρεπει να κανω...
ευχαριστω....
-
εχω ηδη λογιαριασμο.....