Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Τίποτα φίλε
Ναι δοκίμασε και πες κι εσύ την άποψή σου απλά κοίτα λίγο αυτό το θεματάκι με τη μπαταρία γι'αυτό σου έβαλα και το τελευταίο link.
Open-source is the future -
Δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς. Σε μένα δουλεύει (έτσι νόμιζα) αλλά τσεκαροντας το τώρα (δεν του είχα δώσει ποτε ιδιαίτερη σημασία) ανάβει πορτοκαλί στην φόρτιση, βιολετί στα μηνύματα, αλλά το πράσινο που έχω στις κλήσεις και το κόκκινο στις ειδοποιήσεις δε λειτουργούν. Αναβοσβήνει πορτοκαλί στις κλήσεις και καθόλου στις ειδοποιήσεις.
-
Εγώ προς το παρόν που έχω τη global ανάβει μόνο όταν έχω το κινητό στην φόρτιση άσπρο.
-
@JohnHD Έχεις την official global stable ή developer? Τη τελευταία έκδοση?Open-source is the future
-
@8@nos Έχω την global stable NAMMIEK 9.2.5.0 την developer που μπορώ να βρω για miui 9? Αν είναι εύκολο
-
Oτι υπάρχει, εδω: MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official ForumΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ευχαριστώ πολύ θα ενημερώσω λίγο αργότερα για την εξέλιξη.. πάω να κάνω ενημέρωση
-
-
Εμένα δεν ανάβει ούτε σε notifications με την stable θα δοκιμάσω τελικά αύριο να βάλω την developer που μου είπε ο Θάνος γιατί τώρα δεν έχω μπσταρια
-
Εγώ έχω την Aroma 9.1.2.0 και δεν αλλάζει χρώμα!!