Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Κύριοι καλησπέρα
Μόλις παρέλαβα από σκρουτζομάγαζο ένα Global Redmi 4X για τη γυναίκα μου, μιας και το παλιό μου zopo μας αφήνει χρόνους σιγά-σιγά …
Έκανε μια αναβάθμιση μόνο του και πέρασε αυτήν :
που είναι αρκετά παλιά απ΄ ότι είδα...
Το γύρισα σε Ινδία και τώρα κατεβάζει την προτελευταία V9.2.4.0.NAMMIEK (MIUI9) κι όχι την τελευταία που είναι η V9.2.5.0.NAMMIEK (MIUI9)
Τι κάνω? Του μπουμπουνίζω την 9.2.4.0 ή θα έχουμε κάποιο πρόβλημα λόγω αλλαγής MIUI? Μήπως αλλάζει και σε android 7? Some help please? -
Ξαναδοκιμασε αφού περάσει την 9.2.4.0.
Η 9.2.5.0 είναι android 7, για την 9.2.4 δεν ξέρω. -
Καλησπέρα.
Πριν μια εβδομάδα πήρα και εγώ το ίδιο για την γυναίκα μου. Έχω γράψε πιο πάνω τις εντυπώσεις μου.
Έκανε πρώτα αναβάθμιση σε 8.5.2.0 και μετά πέρασε την V9.2.5.0.NAMMIEK, η οποία του έδωσε και Nougat.
Δεν χρειάστηκε να αλλάξω χώρα. -
Ο/H Loksias έγραψε:
Καλησπέρα.
Πριν μια εβδομάδα πήρα και εγώ το ίδιο για την γυναίκα μου. Έχω γράψε πιο πάνω τις εντυπώσεις μου.
Έκανε πρώτα αναβάθμιση σε 8.5.2.0 και μετά πέρασε την V9.2.5.0.NAMMIEK, η οποία του έδωσε και Nougat.
Δεν χρειάστηκε να αλλάξω χώρα
Ακόμη κατεβάζει την 4.
Κατεβασα και στο PC την 5. Δεν μπορώ να την περάσω μετά απ΄τον updater της συσκευής? -
Ναι, μπορείς. Απλά πάτα πάνω στις τρεις τελιτσες πάνω δεξιά στον updater, διάλεξε το αρχείο που θα έχεις σώσει στη μνήμη του κινητού και φλάσαρε.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ξαναδοκιμασε αφού περάσει την 9.2.4.0.
Η 9.2.5.0 είναι android 7, για την 9.2.4 δεν ξέρω.
-
-
-
Εχω ανεβασει στο μυν. 1653 μια σελιδα πισω
-
-