Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)

• RedMi 4X
    • γνωριζετε καπιο τροπο ωστε να μη σβηνει η οθονη οταν χρησιμοποιω καποιες εφαρμογες π.χ maps gps browser ?
      δοκιμασα το "stay alive! keep screen awake" που λεει οτι κανει αυτο ακριβως που εψαχνα αλλα δε μου δουλεψε με καμια ρυθμιση.
    • Ο/H kosno7 έγραψε:

γνωριζετε καπιο τροπο ωστε να μη σβηνει η οθονη οταν χρησιμοποιω καποιες εφαρμογες π.χ maps gps browser ?
      δοκιμασα το "stay alive! keep screen awake" που λεει οτι κανει αυτο ακριβως που εψαχνα αλλα δε μου δουλεψε με καμια ρυθμιση.
      To maps το κανει αυτοματα αυτο εαν του εχεις δωσει τα δικαιώματα για να το κανει..δοκιμασε να δωσεις πληρη δικαιώματα στην εφαρμογη maps (εννοειτε κραταει ανοιχτη οθονη εαν κανεις καποια διαδρομή και οχι αν απλα βλεπεις κατι)
      Μπορεις χειροκίνητα αν θες να ανεβασεις το οριο που σβηνει η οθονη σου, βεβαια εαν το ξεχασεις ανοιχτο δεν θαχεις μπαταρια οοοταν το καταλαβεις :P
      Δοκιμασε επισης στην εφαρμογη που κατεβασες η οποιες βρηκες να δωσεις πληρες δικαιωματα, μπορει να θελουν και ροοτ..
    • Ο/H SoNik+ έγραψε:

Ο/H kosno7 έγραψε:

γνωριζετε καπιο τροπο ωστε να μη σβηνει η οθονη οταν χρησιμοποιω καποιες εφαρμογες π.χ maps gps browser ?
      To maps το κανει αυτοματα αυτο εαν του εχεις δωσει τα δικαιώματα για να το κανει..δοκιμασε να δωσεις πληρη δικαιώματα στην εφαρμογη maps (εννοειτε κραταει ανοιχτη οθονη εαν κανεις καποια διαδρομή και οχι αν απλα βλεπεις κατι)Μπορεις χειροκίνητα αν θες να ανεβασεις το οριο που σβηνει η οθονη σου, βεβαια εαν το ξεχασεις ανοιχτο δεν θαχεις μπαταρια οοοταν το καταλαβεις :P
      Δοκιμασε επισης στην εφαρμογη που κατεβασες η οποιες βρηκες να δωσεις πληρες δικαιωματα, μπορει να θελουν και ροοτ..

στο Maps και γενικα σε ολες τις εφαρμογες υπαρχει δικαιωμα που οριζει το κλειδωμα της οθονης? το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι το "modify system settings" kaι το maps δε το εχει αυτο.

παντως Το δοκιμασα μια με ολα τα δικαιωματα ενεργοποιημενα και μια απενεργοποιημενα (εκτος της τοποθεσιας) και δεν ειχε καμια διαφορα. Οταν το εχω απλα ανοιχτο χωρις πλοηγηση σβηνει. Αν επιλεξω διαδρομη ή οδηγηση μενει ανοιχτη οπως ειπες.

Και ασχετα απο το maps πιο πολυ με ενδιαφερουν αλλες εφαρμογες π.χ. βλεπω flash video μεσω browser και σβηνει ή για εφαρμογες τυπου Mi fit / activity tracker.
      τελικα εβαλα το Wakey που εχει widget οποτε με ενα πατημα κραταει συνεχως την οθονη ανοιχτη χωρις να χρειαζεται να κανεις ολη τη διαδρομη για να αλλαζεις χειροκινητα το χρονο.

Το χρωματιστο LED ποτε με το καλο θα μας το δωσουν?
      Με ποια λογικη να μην το εχουν διαθεσιμο εξ αρχης απτη στιγμη που ειναι θεμα software? Αν τα βαλουμε ολα σε κινητο budget τι θα μεινει για τις ναυαρχιδες?
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα! Καιρό είχα να μηλησω. Ελπίζω να είστε όλοι καλά .... Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ξέρετε αν υπάρχει καμία καλή εφαρμογή για camera Redmi 4X να έχει ας πούμε portrait mode η κάτι τετοιο. Βλέπω συνέχεια στο YouTube video αλλά δεν ξέρω αν είναι fake ή όχι επειδή δεν γράφουν λινκ από κάτω για να κατεβάσω ως δοκιμή
    • Ερώτηση.....το τηλέφωνο δεν υποστηρίζει 5G σε wifi? Μου εμφανίζει μόνο την 2.4......
      ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
      ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
      Now....... Redmi Note 11 Pro 5G!
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Όχι, δεν υποστηρίζει το Wi-Fi 802.11 ac.
      Μόνο Wi-Fi 802.11 b/g/n.
      Δες εδω:
      Xiaomi Redmi 4 (4X) - Full phone specifications

Ωραίος, ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι πως τα έψαξα τα χαρακτηριστικά και βρήκα ότι δεν υποστηρίζει, με μπέρδεψαν στο miui forum αυτά:

"Snapdragon 435 supports 5GHz wifi, this must be enable in MIUI itself, go to bug section and vote that thread"

"My Redmi 4x has been conected to a 5G network sometime in the past and now it is not able. The fact is I have two 5G networks recorded"

Προφανώς μπούρδες.... Τέλος πάντων, Καλή Ανάσταση να έχετε.
      ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
      ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
      Now....... Redmi Note 11 Pro 5G!
    • Διαφήμιση
    • Ναι μπούρδες εγώ που έχω το santoni μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν πιάνει 5 GHz. Μόνο 2.4 GHz ;)

Καλή Ανάσταση!
      Open-source is the future
    • Καλησπέρα,
      Έχω ένα Redmi 4Χ (πρώτη φορά xiaomi) εδώ και περίπου ένα μήνα. Την πρώτη εβδομάδα όλα μια χαρά μέχρι που ήρθε ενημέρωση για update της ROM το οποίο και έκανα με αποτέλεσμα να χάσω την περιστροφή της οθόνης στα μηνύματα και στις κλήσεις, το βασικό θέμα (σελίδες θέματος 2 από 3 που ήταν πριν την αναβάθμιση) και ποιος ξέρει τι άλλο. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν επανήλθε στην προηγούμενη κατάσταση.
      Επειδή 3 εβδομάδες τώρα διαβάζω στο Forum, διαβάζω, διαβάζω και αν και από θεωρία κάτι έχω μάθει αλλά ως άσχετη, από πράξεις φλασαρίσματος καλό είναι να απέχω, θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:
      1. Να περιμένω ότι σε κάποια αναβάθμιση θα επιλυθεί το θέμα; Να επισημάνω ότι έπαιζα με τη ROM που ήρθε το κινητό και δεν είχα εγκαταστήσει κάποια άλλη.
      2. Θα πρέπει να ελέγχω κάτι περί συμβατότητας κάθε φορά που έρχεται ενημέρωση για updates για να αποφύγω ανάλογο πρόβλημα στο μέλλον;

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση εύχομαι σε όλους
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)

Καλησπέρα μήπως απλά έχει απενεργοποιηθεί η περιστροφή ; κατέβασες την κουρτίνα να το ελέγξεις ;
      Επίσης δεν τίθεται κανένα θέμα συμβατότητας μην φοβάσαι

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Για τα θέματα υπάρχει "θέμα".
      Άλλαξε το region σε Ινδία για να αλλάξεις, προσθέσεις και μετά γύρισε το σε Ελλάδα πάλι. Θα διορθωθεί σε μεταγενέστερη έκδοση.

Με το factory reset απλά διαγράφεις τις ρυθμίσεις, δεν γυρίζει στη προγενέστερη έκδοση...