Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
- Η τελευταία stable rom που μου απεστάλη στο mail μου σαν VIP Member είναι η v9.2.5.0 και ήταν τον Μάρτιο. Περνώντας την rom εξαφανίστηκε το Dolby Atmos οπως και το Καρουζέλ στο lock screen. Υπαρχει κ bug, δεν ανοίγει η κάμερα. Καμια ιδέα?
- Η τελευταία stable rom που μου απεστάλη στο mail μου σαν VIP Member είναι η v9.2.5.0 και ήταν τον Μάρτιο. Περνώντας την rom εξαφανίστηκε το Dolby Atmos οπως και το Καρουζέλ στο lock screen. Υπαρχει κ bug, δεν ανοίγει η κάμερα. Καμια ιδέα?
-
Ο/H silverpalm έγραψε:
Επίσης τι γίνεται με την v9.5 stable? Ενώ υπάρχει στο site δεν έχει αποσταλεί στα vip mail.
Το ανάποδο μπορεί να ισχύει...
Δηλαδή να έχουν λάβει ROM οι VIP και να μην έχουν καταχωρηθεί στα Downloads του φόρουμ.
Μήπως είναι χαμένο το Mail σε κανένα Spam Folder ? (Ανεπιθύμητα - διαφημίσεις κτλ..) -
Ο/H silverpalm έγραψε:
-
Ο/H silverpalm έγραψε:
Ο/H silverpalm έγραψε:
-
Δεν νομίζω να είναι και τόσο σημαντικό το Carousel αλλά λογικά θα το βάλουν έστω για αυτούς που τους αρέσει αν το χρησιμοποιουν.
-
Μας αρέσει, μας αρέσει...
-
Επειδή ο μοναδικός Η/Υ που έχω στη διάθεση μου φοράει τα αρχαία ΧΡ θα ήθελα οδηγίες εγκατάστασης του τηλεφώνου, προκειμένου να αποθηκεύσω φωτογραφίες και βίντεο στον σκληρό μου δίσκο.
ΣΗΜ : Αφορά κυρίως κυρίως κάποια άλμπουμ που έχω και την Open Camera που δεν εμφανίζονται στο mi cloud
Ευχαριστώ -
Δεν γίνεται εγκατάσταση σε ΧΡ. Αν τυχόν το βλέπει το τηλέφωνο όπως είναι ο υπολογιστής έχει καλώς. Αλλιώς πρέπει να βρείς κάποιον που έχει Win 7 και πάνω.
Δοκίμασε τη λειτουργία FTP που έχει το santoni συνδέοντάς το φυσικά στο ίδιο δίκτυο με το PC σου αλλά ακόμα κι αν δουλέψει θα αργήσει αρκετά μάλλον η μεταφορά. -
Κάτι άλλο που παρατήρησα για 1η φορά πριν λίγο με την τελευταία global stable 9.5.10.0 είναι ότι η συσκευή πλέον φορτίζει πολύ πιο αργά. Το accubattery δείχνει ρεύμα φόρτισης μόλις γύρω στο 1Α και το usb αμπερόμετρο που έχω συνδέσει από 0,9 ως 1,2Α max. Με το γνήσιο φορτιστή και καλώδιο που παλιά πήγαινε μέχρι 1,8-1,9Α.
-
-
Δεν έχουμε στείλει καμία νέα stable ακόμη.