Βγηκε η 8.7.19 στην Miui 10. Αντε να φορτισω το κινητο στο 60% για να το κανω τωρα
Ειναι μονο 30% δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν δουλεψε μετα το reboot οποτε περιμενω

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούUpdate σχετικά με το carousel στην 9.5.4.0. αν κ η επιλογη εχει εξαφανιστεί απο το lock screen, το lock screen theme αλλάζει αυτόματα μεσα στην ημερα. Δεν βλέπω τα themes που έβαζε τελευταία (φωτο σπτο Μουντιάλ) αλλά πιο classic themes που εμφανίζονται all year roundΟ/H silverpalm έγραψε:
Τελικά αναβάθμισα στην 9.5.4.0 stable aroma beta που βρηκα στο vip mail μου. Η καμερα επανήλθε, το Dolby Atmos στη θεση του, το μονο που λειπει ειναι το carousel. Ελπιζω στην v10 να επανέλθειΟ/H silverpalm έγραψε:
Ξαναπέρασα την ρομ μέσα από updater. Το Dolby Atmos επανεμφανιστηκε. Το carousel εξαφανισμένο, η κάμερα εξακολουθεί να μην ανοιγει από το camera app (αν κ ανοίγει μέσα από WhatsApp κ messenger).Ο/H silverpalm έγραψε:
Επίσης τι γίνεται με την v9.5 stable? Ενώ υπάρχει στο site δεν έχει αποσταλεί στα vip mail.
- Η τελευταία stable rom που μου απεστάλη στο mail μου σαν VIP Member είναι η v9.2.5.0 και ήταν τον Μάρτιο. Περνώντας την rom εξαφανίστηκε το Dolby Atmos οπως και το Καρουζέλ στο lock screen. Υπαρχει κ bug, δεν ανοίγει η κάμερα. Καμια ιδέα?
Δεν αναφέρθηκα στην aroma αλλά στην official.Ο/H silverpalm έγραψε:
Καλά, έχει βγει global stable aroma 9.5.10.0? Την εχετε στείλει στα vip mail ?
Τη δοκίμασες? Τι λέει από bugs?Ο/H JohnHD έγραψε:
Βγηκε η 8.7.19 στην Miui 10. Αντε να φορτισω το κινητο στο 60% για να το κανω τωραΕιναι μονο 30% δοκιμασα να το κατεβασω αλλα δεν δουλεψε μετα το reboot οποτε περιμενω
Ήθελα να σου απαντήσω και πιο νωρίς.Ο/H tsarlam έγραψε:
Καλησπέρα μόλις παρέλαβα και έχει miui 8 global 8.2.12.0 (MAMMIEA)....
Μετα το ξεκλειδωμα τα ποια ειναι τα βηματα για να περασω miui 10 dev
Ο οδηγός που σου παρέθεσα το καλύπτει αυτό βήμα-βήμα, δεν χρειάζεται πανικός. Περίμενε με το καλό να ξεκλειδώσεις και αν κολλήσεις κάπου συγκεκριμένα, σε ξεκολλάμεΟ/H tsarlam έγραψε:
Δεν νομίζω να καταφέρω μόνος μου να περάσω twrp....μια βοήθεια παιδιά!!!
Είσαι σίγουρος ότι το χρονικό διάστημα μέχρι το ξεκλείδωμα άλλαξε και για τις παλιές συσκευές όπως το Santoni; Γιατί νομίζω ότι μόνο τις νεώτερες αφορουν οι 360 ώρες και για τις παλιές παραμένουν οι 72 ώρες.Γύρω στο Πάσχα είχα ξεκλειδώσει ένα Mido -όταν ήδη είχε αρχίσει να εφαρμόζεται από όσο θυμάμαι το 15ήμερο για τα καινούργια- και μου έδωσε 72 ώρες αναμονή "μόνο".Ο/H BanditGR έγραψε:
Ήθελα να σου απαντήσω και πιο νωρίς.
Καταρχήν όπως ίσως θα διαπίστωσες και μόνος σου, το ξεκλείδωμα απαιτεί πλέον 360 ώρες, ήτοι 2 εβδομάδες.